Blog

Balatont kerülő bringatúra 2024

Bemutatjuk nektek most több mint 15 éve működő Kerékpáros táborunkat!

Visszavárjuk régi tanítványainkat is. Próba órák a Sport11-ben

Neked is van már újévi fogadalmad? Nincs? Mi most adunk neked egy ötletet! Az újév számos meglepetést tartogat. De olyat, mint a január 8-án frissen megnyitó Sport11-ben való úszás, még soha nem kínáltunk.

Ne felejts el úszni Korona vírus járvány idején se!

NEM fogunk regényt írni a KORONA vírusról sem most, sem később, bármennyire is aktuális lenne, mert bizonyára már elegendő információhoz jutottál ezzel kapcsolatban.

Azonban nem szabad elfelejtened, hogy a mozgás akkor is fontos, ha a kormány arra kér: maradj otthon!

Már van ötleted a nyári szünetre? Nekünk igen!

Szülőként az egyik legnehezebb feladat megfelelő elfoglaltságot találni gyermekünknek. Különösen igaz ez a nyári szünetre, ahol rengeteg szabadidőt kell okosan beosztanunk. Figyelembe kell venni ilyenkor, hogy élménydús, tartalmas és hasznos is legyen a választott program, mindezt úgy, hogy napközben ne kelljen azon aggódnunk, vajon jó helyen van-e a gyermek, biztonságban tudhatjuk-e őt. Ezekben mind tudunk segíteni neked!

3 hiba az úszás során, amit minden kezdő elkövet

Úszni, vagy nem úszni? Ez itt (nem is) kérdés! Ismerd meg cikkünkből a leggyakoribb úszás hibákat és javítsd ki őket velünk napközis nyári gyerek táborainkban! Vízbiztonság, jó technika, szuper állóképesség, már egy hét alatt is!

Úszótáborok - Jelentkezz a legnépszerűbb nyári táborainkba!

Gyanakszol, hogy a négy fal között “vakációzó” gyermeked vámpír géneket örökölt? Úgy érzed, ideje félretenni az okoskészülékeit és még hasznosabban töltenie az időt? Szeretnéd megadni számára a klasszikus tábori élményeket, de nem tudod, hol vágjatok bele az első igazi táborozásba? Próbáljátok ki a 3 legnépszerűbb úszótáborunk egyikét!

Bringázd körbe velünk a Balatont! - Gyerektábor, két keréken

Úgy érzed, itt az ideje, hogy gyermeked végre felpattanjon a számítógép elől, a gurulós székből? Tarts velünk és tudd meg, hogyan gurulhat helyette két keréken egy teljes hétig a Balaton körül, a Happy Summer csapatával! Balaton, bringa, új barátok!

Tenisz tábor itt, szerva ott! - 5 dolog, amiért megéri nyári tenisz tábort választanod a gyermekednek

Annyi energia van benne, mintha kávét inna kakaó helyett? A labdajátékokban ügyes vagy éppen szeretne ügyesebb lenni? Tudod, hogy jobban állna a kezében az ütő, mint a playstation? Ha legalább kettőre igen a válaszod, ideje gyorsan lefoglalni a gyerkőcödnek a nyár legjobb tenisz táborát a Happy Sumer Nyári Gyerektáborokban!

Miért táboroztasd idén (is) a gyermekedet?

Ne maradjatok le gyermekeddel idén (se) a Happy Summer gyerek táborokról, amelyekben mindig gyerkőcöd és az ő élményei az elsők! Válasszatok közösen olyan nyári tábort, amely megfelel érdeklődésének vagy új kapukat nyithat meg előtte! Tarts velünk, mert összegyűjtöttünk 3 dolgot, amely miatt megéri hozzánk csatlakozni és velünk élvezni a nyár örömeit!

Gyermektáboroztatás - SZÉP-kártyával a szép élményekért

A legtöbb gyerek izgatott várakozással számol vissza a vakációig, akárcsak a szülők. Azonban tagadhatatlan, hogy a hosszú szünidő okozhat némi fejfájást, hogyan oldd meg költséghatékonyan a gyerkőcök értelmes lefoglalását és felügyeletét. A megoldás: szuper nyári táborok, SZÉP kártyával fizetve!

Nyári időszámítás - Nyári programok és táborok

A hétvégén kezdetét vette a nyári időszámítás, ami egyre közelebb hozza számunkra az év legkedveltebb időszakát – a nyarat és ezzel együtt az iskolai szünetet is. Minden szülő természetes vágya, hogy gyermeke hasznosan töltse el ezt a bő kettő hónapot és szeptemberben minél több élménnyel gazdagabban térjen vissza az iskolapadba. Ha még nem döntött a nyári programokat illetően, mi segítünk a választásban!

Itt a tanév vége, V A K Á C I Ó!

Végre eljött az idő, hogy már nem kell a tanulással foglalkozni és már csak azon kell gondolkodni, hogy hol érezze jól magát a gyermekünk.

Ez több, mint tábor!

Már nem is kell olyan sokat várni, hogy véget érjen a tanév: a gyerekek kiszabadulnak az iskolapadból és kezdődik a nyári szünet. Ez sok szülőnek fejtörést okozhat, hogy miként is tölthetné el hasznosan a gyermekük addig az időt, amíg a felnőttek dolgoznak? Egyre többen választják azt a lehetőséget, hogy táborba íratják őket, ahol egész napos felügyelet alatt állnak, így nem kell értük aggódni. Azonban ezek a táborok nem csak azért hasznosak, mert biztonságban tudhatjuk őket, hanem rengeteg pozitív hatása van a gyerekek fejlődésére. Miben nyújtanak ezek többet, mint egy szimpla gyerekfelügyelet? Mivel is lesz gazdagabb a táborok a során?

Bringára fel!

Nemsokára itt a tavasz, amikor egyre több időt tudunk a szabadban tölteni. Számos lehetőségünk van, ha szeretnénk összekapcsolni a mozgást a friss levegőn tartózkodással, amelyek közül az egyik legklasszikusabb „kinti” program a biciklizés. Ez az a sport, amiben garantáltan mindenki részt tud venni, hiszen nem szükséges hozzá különlegesebb eszköz, csupán egy kerékpár. Milyen remek érzés a tavaszi napsütésben bringára ülni és élvezni az első napsugarakat! Azonban mielőtt kerékpározásra adjuk a fejünket, nem árt tájékozódni a kerékpárosokra vonatkozó KRESZ szabályokról és ellenőrizni a biciklinket. Ehhez próbálunk most hasznos tippeket adni mindenki számára.

Mi várható az idei nyárra?

Elkezdődött a 2016-os év és mi már most várjuk a nyarat és ezzel együtt a nyári táborokat. Fontosnak tartjuk időben eltervezni a programokat és azt, hogy ne az utolsó percben találjuk ki, mit is fog csinálni a gyermekünk a szünetben. Amikor véget ér az iskola, a tanulók kizökkennek a megszokott rutinból és jöhet a vakáció! Azonban fontos, hogy ezt a szabadidőt jól töltsük ki, és a gyermekünk hasznos élményekkel gazdagodjon a nyár végére. Ebben nyújtunk mi segítséget Önnek!

Bezárta kapuit augusztus 28-án a 2015-ös nyári évadunk

Köszönjük, hogy velünk töltötték az elmúlt nyarat! Akár csak egy hét erejéig vagy van aki négy-öt héten át is nálunk táborozott, mi mindenkire szeretettel emlékezünk vissza.

ÖBÖLÁTÚSZÁS vasárnap!!! Gyertek!!!

Vasárnap ÖBÖLÁTÚSZÁS lesz a BALATONNÁL!!! Tihany-Balatonfüred távolságot kell csak átúszni. Ez 3600 m, de lesz 1500 m és 800 m-es szakasz is. Melyiken indultok?

Most küldd a gyermekedet, mert olyat kap!!!...

...amilyet garantáltan nem kap sehol máshol! Olyan táborban vehet részt, amilyen még garantáltan nem volt Magyarországon!

Hogyan segít a Szépkártya gondtalanná varázsolni gyermekének vakációját?

Tegye könnyebbé saját dolgait azzal, hogy szépkártyával finanszírozza gyermeke nyári gyerektáboroztatását!

Gyereknapi kedvezmények! Most kell jelentkezni!

Vasárnap GYEREKNAP! Szórakozás, vidámság és költekezés napja. Rengeteg játék és élmény vár a kicsikre. Lehet menni a Vidámparkba, Állatkertbe, különböző városi és helyi rendezvényekre, közös kirándulásra a családdal vagy házi buliba barátokkal a kertbe. Tombolhatunk és élvezhetjük a szép májusi meleget, a nyár beköszöntének közvetlen egy nappal előtti napját.

Tömegtáborok helyett személyes törődés

Mi várható a nyáron? Amit gyermeke megérdemel: szülőként erőnket megfeszítve őrizzük gyermekeink biztonságát, és biztos vagyok benne, hogy Ön is mindent megtenne azért, hogy fejlődésüket a legjobb irányba terelje. Nincs egyedül! Amikor lassan nyakunkon a nyári szünet, kezdhet fájni a fejünk, vajon hova engedjük, hova küldjük a csemetét, ahol nem csak biztonságban van, de a fejlődése is egészséges mederben halad tovább.

Május 3-án jöjjön velünk kerékpárral!

Itt a jó idő! És itt az ideje, hogy végre elővegyük a kerékpárokat. Hagyományunknak megfelelően jövő hétvégén II. BEBRINGÁZÓ TÚRAnapot tartunk, melyre bárki velünk tarthat akár családostul is. A program INGYENES!

Amire gyerekként mindig vágytál

Gyermekkorunk emlékezetünkbe égett képei a legjobb útravaló életünk során. Akárhova jutunk, a gyerekként megélt emlékek díszes ajándékcsomagok, amiket újra és újra kibonthatunk. Nincs olyan felnőtt, akinek ne lennének nagyszerű gyermekkori élményei, amelyek elkísérnek az évek során, és amelyek igazi muníciót jelentettek a felnőtté válás útjain. Érdemes ezt szem előtt tartani és családunk fiókáinak is biztosítani ezt a fajta lelki táplálékot... - jutalma a megnövekedett önállóság, és önbizalom, ami a legjobb irányban tartja az ifjak fejlődését.

Spuri, ma úszás van!

Vajon van szülőként attól nagyszerűbb érzés, mint a gyermek őszinte örömét látni? A növögető generáció boldogsága a kis dolgoknál kezdődik. Például amikor reggel eszébe jut a csöppségnek, hogy bizony ma úszás van! A várakozás öröme csigázza a kis nebulót, miközben örömmel készül a délutáni pancsolásra... Csillogó szemekkel siet az iskolába, délután pedig kezdődik a játék az uszodában. Vajon Ön szülőként nyer ezzel valamit azon túl, hogy osztozik a kicsik örömében?

Van már újévi fogadalma? Fusson 2015-ben 2015 kilométert!

Szeretne fitt megjelenéssel hódítani 2015-ben? Szeretné ha mások irigykednének azért mert Ön jól néz ki? Szeretne sikerélményt szerezni azzal, hogy teljesíteni tud egy mások által nehéznek mondható feladatot?

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres, minden jóval és bőséggel megáldott sportos új esztendőt kívánunk!

Törökbálint polgármestere úszóbérletet ajándékozott!

Elek Sándor, Törökbálint új polgármestere vicces kedvében van ezen a télen. Úszóbérletet ajándékozott karácsony alkalmából a köztiszteletben álló Roni közért tulajdonosának. Borbély Gyuri, mint kiderült vészesen reszket a mélyvíztől, ha akár csak az orra hegyét kellene beraknia, de most munkájának elismeréséül úgy gondolta a város vezetése, hogy ha törik, ha szakad, tavaszra Gyurinak úsznia kell.

Vitatott témák az úszásoktatásban, amelyek néha forróak is, de nem nálam…

Az úszásról rengeteget lehet beszélni, de egy tényt senki sem vitat. Az úszás egészséges, aki csak teheti művelje! Előtte azonban minden esetben meg kell tanulni úszni. Az úszásoktatás körül pedig már vannak olyan témák, amelyek viták tárgya a szakmában és az úszni vágyók körében egyaránt.

MIKULÁS NAPI ÚSZÓVERSENY!

Belenéztem a Mikulás programjába és hát mit látok? A legjobb programot jövő hét szombatra!

A topmenedzserek titkos fegyvere. Ön is beveti?

Cégvezetőként, vállalkozóként aranyat ér egy-egy pihenő a hétköznapok sodrában, amikor saját magunkkal foglalkozhatunk vagy csupán élvezhetjük az életet. Önnek sem jut magára idő? Ha így van, változtasson először csak egy kicsit, a nagyobb léptékű változások pedig igény szerint következhetnek.

A kötelező úszásoktatás jó hír!

Olvassa el, miért járunk jól az úszástanulás kötelezővé tételével, hogyan befolyásolja a következő generáció életét, ha minden gyermek megtanul úszni!

Megdöbbentő, igaz történet, melyből Ön se maradjon ki!

Néhány nappal ezelőtt kaptuk egyik tanítványunktól az alábbi levelet, melyben arról ír, miben segített neki az úszás.

"Törökbálinti Ősz" vásár és kiállítás

Minden kedves Érdeklődő figyelmébe ajánlom a "Törökbálinti Ősz" vásárt és kiállítást a hétvégére! A két nap folyamán több mint 100 kiállító várja majd a látogatókat, mi is kinn leszünk! A belépés díjtalan, a kiállítás szombaton és vasárnap 10 és 20 óra között látogatható.

Őszi felfrissülés az uszodában

Becsengettek? Vár az iskolapad? Vége a szabadság szezonnak? Újra sok ülőmunka vár az irodában és az iskolában? Milyen jó is lenne rendszeresen frissülni, mozogni! Hetente pár óra laza kikapcsolódás újratölti a kimerült elmét, lazítja az izmokat. A gyermekekét és a felnőttekét is! Van erre egy univerzális sport. Kitalálta már, melyik?

Milyen sportágat válasszon gyermekünk, nyakunkon az iskola!

Bizony, lassan végét járja az idei nyár és becsöngetnek az iskolában. Eddig a szabadban futkározó, barátaival játszó gyerkekünk élete ismét szigorodó rendszabályok közé kényszerül. Mégis, ha egészséges fejlődését szem előtt tartjuk, akkor gondolnunk kell a fejlődő test megmozgatására. Előrelátóbb szülők nemcsak egyszerűen mozgásra motiválnak, hanem olyan sport űzésére, amit a kis drágánk a legnagyobb kedvvel űz naponta...

Kinek vakáció a vakáció?

„Végre eljött, ennek is vége
Az iskola udvara üresen áll…
Vége az évnek, pont ez a lényeg,
A csomagom kész van, a küszöbön áll…”

Hogyan válasszunk úszóedzőt?

Miért bízná másra gyermekét? Gondolatok és tanácsok az úszóedző kiválasztásához

Ha időt és szeretetet kap gyermeke, tehetsége hamarabb kibontakozik és magasabbra szárnyal. Érdemes olyan nevelőt találni, ahol valóban igazi, szeretetteljes törődést kap. Így könnyen elérheti, hogy a tanulás öröm lesz számára, igazi inspirációt gyűjt, és tehetsége hamar megmutatkozik. Olvasson el pár gondolatot arról, milyen szempontok figyelembevételét javaslom az úszásoktatás megválasztásához.

Az úszás élettani hatásai

Az úszás az egyetlen sport, melyet kisbaba kortól legidősebb korunkig tudunk sportolni. Ne hagyja hát ki!

Úszni mindenkinek meg kell tanulnia! Gondoljon arra, hogy a nyaralások jelentős része víz mellett, víz közelében történik. Amikor nyaralni megyünk, általában olyan helyet választunk, ahol van arra lehetőség, hogy a nagy nyári melegben lehűtsük magunkat.

Cégutódlás a családban, mire jó a sport...

Ha sikeres vállalkozóként később gyermekére szeretné hagyni a cég vezetését, érdemes már fiatal korban elkezdeni az irányba fordító orientációt, persze az életkornak megfelelően. Olvassa el, mit tesz a sport a későbbi felelős cégvezetőkért...

Húsvétoljon velünk kerékpárral!

Ha már unja a téli hónapokat és egy kis mozgásra, friss levegőre vágyik családjával, most itt az alkalom, hogy kerékpárra pattanjon, vegye elő a drótszamarat!

Húsvéti kerékpártúra – legfontosabb bringás szabály változások

A jó idő érkeztével itt az első igazi biciklitúra ideje. Mi is egy klassz kirándulást szervezünk, de előtte olvasd el, hogyan szereld fel bicajodat, mert megváltoztak a bicikli kötelező felszereléseit előíró szabályok. Bármikor is pattansz nyeregbe, ez egy hasznos áttekintés lesz, mire is érdemes odafigyelni.

A jövő bajnokai sportágat választanak!

A téli olimpia alkalmával megnövekszik a téli sportok iránti érdeklődés is. A család apraja és nagyja lelkesen követheti a Szocsi olimpia eseményeit. Korcsolya, jégkorong vagy curling? Hogyan motiválhatja a hírözön a gyermekek sport iránti szeretetét? Hogyan lehetne a megfelelő sportág irányába fordítani orientációjukat, hogy ne csupán szeressék a sportot, de ez irányú tehetségük is kiteljesedjen?

Gyermeke önbizalom építő év elé néz, ha Ön is úgy akarja!

Megerősödött önbizalom és magabiztos személyiség.

Ha megkérdeznénk a siker kovácsait az összetevőkről, akkor ezeket biztosan említenék... Az Ön gyermeke sem kivétel, ezekre neki is szüksége lesz a boldogulásához. Az oly fontos tulajdonságok jó része pedig egészen biztosan nem az iskolában ragad rá, hanem valahol egészen máshol.

Hurrá, jön a téli szünet!

December közepe felé alig várjuk, hogy az egész család otthon legyen, meghitten ünnepelhessünk, együtt kacagjunk, énekeljünk, játsszunk.

3 sportos ajándék ötlet karácsonyra

Neked is fejtörést okoz, hogy mi kerüljön a fa alá? Te is unod már az akcióhősöket, hercegnőket, meg a villogó-szirénázó, lakásban folyton szertehagyott tucat-ajándékokat? Miért ne lepnéd meg a gyerekeket olyan ajándékkal, aminek végre értelme is van?

Összegyűjtöttük neked a top 3 sportos karácsonyi ajándékot, ami garantáltan mosolyt csal minden gyermek arcára!

Úszásoktatást mindenkinek!

szól a kormány legújabb döntése. A tervek szerint hamarosan kötelező lesz az úszásoktatás az általános iskolákban, legalábbis minden olyan településen, ahol van tanuszoda. Ahol pedig nincs, oda építeni kell!

Sikertörténetek – Óh, micsoda tábori hetünk volt

Nagy volt a csend mostanában oldalunkon, ami nem is csoda, hiszen kitört a kánikula!

Ilyenkor, aki teheti, célba veszi a vízpartot vagy a medencéből fittyet hány a hőségre!

Így tettünk a múlt héten mi is; elindultak táboraink és már rögtön az elején rendkívül büszkék lehetünk magunkra!

Hurráááááá vakációóóóó! Gyerekprogramok a szünidőre

"Ha végre itt a nyár
És meleg az idő
Az ember strandra jár…"

No és táborba is!

Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ-KÁCIÓ-AKÁCIÓ…VAKÁCIÓ

Vakációváró Fesztivál – GRUND – május 4-én a Zöld Pardonban

Igazán felelős szülői gondolkodás = Boldog és egészséges gyerek!

Hurrá, nyaral… a gyerek!

Sikerült végre megszervezni a gyerek nyári programját?

Lelki felkészülés a nyári programokra

Már csak egy hónap és felkerül az Ó betű a táblára, megkezdődik a visszaszámlázás a vakáció V betűjéig:)

De jó is lesz a gyerekeknek végre kiszabadulni az iskolapadból!

Mit tegyél, ha gyermeked nem akar olimpiai sportolóvá válni?

Mindannyian szeretnénk gyermekünket a dobogó legfelső fokán látni, miközben szól a magyar Himnusz, ő pedig könnyes szemekkel köszöni meg anyukájának és apukájának, hogy segítették, támogatták.

Húsvéti Nyuszi is sportol!

Itt a nyuszi, hol a nyuszi?

Hányat kell még aludni a húsvétig? A finom, illatos sonkáig, a ropogós zöldségig, az együtt játszó családig, a meghitt ünnepig?

Szerencsére már nem sokat:)
Legalábbis sokkal kevesebbet, mint mondjuk a nyári gyerektáborokig, amit már mi is alig várunk!

Minden gyermek tökéletes nyári táborról álmodik

Mindent megtesz azért, hogy gyermeke egészséges, boldog felnőtt legyen?

Tavasz van!

Madárcsicsergés, egyre több naposabb óra, kipattanó rügyek, amerre csak néz az ember… A tavasz a legenergikusabb időszak az évben, ilyenkor mindenki tele van energiával, csak úgy forr az ember vére!

Ússzunk!

A világon rengeteg sport létezik és ennek a rengeteg sportnak elképzelhetetlen mennyiségű variációját találták már fel, így főhet a feje a szülőnek, aki megpróbálja eldönteni, melyik edzés lenne a legjobb gyermekének.

Még nincs vége a télnek!

Hurrá, hull a hó!!!!!!!!!!!

A közelmúltban egy sorozatot indítottunk, vagyis minden blogbejegyzésben más-más sportágak előnyeit vizsgáljuk, hogy segítsünk a döntésben.

Legutóbb a labdasportokban mélyedtünk el, most viszont mi mással is foglalkozhatnánk, mint a hóval és a jéggel!

Labdázzunk!

„Olyan vézna / duci / esetlen / tehetséges / púpos / görnyedt ez a gyerek, sportolnia kellene!” – hallani sokszor.

De merre induljunk? Milyen edzésre írassuk be gyermekünket?

Kezdődik a visszaszámlálás!

Már csupán hatot, ötöt, négyet … kell aludni a Karácsonyig, vasárnap meggyújtjuk az utolsó gyertyát az adventi koszorún és másnap már csilingelnek is az angyalkák!

Megszületett