Bringázd körbe velünk a Balatont! - Gyerektábor, két keréken

Úgy érzed, itt az ideje, hogy gyermeked végre felpattanjon a számítógép elől, a gurulós székből? Tarts velünk és tudd meg, hogyan gurulhat helyette két keréken egy teljes hétig a Balaton körül, a Happy Summer csapatával! Balaton, bringa, új barátok!

A biciklizés a legtöbbünknek vidám gyerekkori élmények egész sorát idézi fel. A két keréken száguldás szabadsága ma is elkísér bennünket, amikor csak bringára pattanunk. Miért is ne oszthatnánk meg ezt az érzést a gyerekeinkkel? Ha a lurkónak már biztos a tudása a kerékpározást illetően, elmúlt 8 éves, de még nincs 18, szeret mozogni (vagy szeretnéd, hogy szeressen), élete (egyik) első balatoni bringatúráját érdemes felhőtlen élménnyé varázsolni - és ebben mi jók vagyunk! Ne felejtsd a dátumot: 2018. július 22-28.!

Miért válaszd a Happy Summer Balatoni Bringatábort?

Nem véletlen, hogy közel 15 éve szervezzük meg minden nyáron teljesítménytúránkat, amely során egy hét alatt körbetekerjük a Balatont a gyerekekkel. Összefoglaltuk, hogy miért érdemes velünk tartani idén (is)!

Gyermeked végre örömteli sportélményben részesülhet!

Az iskolai kötelező tesiórák sokaknak nem hozzák meg a kedvét a sportoláshoz, míg a vágyott, de drága sportszakkör olykor a szülőknek jelent komoly anyagi megterhelést. A sportolás ilyenkor sok esetben elmarad és felváltja azt az unalomig nyomkodott okostelefonozás. Miért ne ismertethetnéd meg helyette gyermekedet a biciklizős teljesítménytúra örömével? A Happy Summer Bringatáborban minden kis “Tour de France” növendékre odafigyelünk: a saját tempójában haladhat, de még a bizonytalanabbak is gyorsan összerázódnak a csapat átlagsebességével. Két célunk van: biztonságban visszaérni a siófoki kiindulópontunkhoz és gondtalan sportolási élményt biztosítani a táborozóknak. Az egészséges izomláz, a jó étvágy és a szuper hangulat garantált!

Eljöhetsz te is!

Táborunk specialitása, hogy nem csak a gyermekedet, hanem téged is szívesen látunk. Ha szeretnéd a lurkót elkísérni és egy családi nyaralást kerekíteni a táborból, örömmel fogadunk. Szeretünk együtt gurulni másokkal, mert minél többen vagyunk, annál jobb a hangulat! Jelentkezz bátran, mert még az idei táborra is maradt néhány szabad helyünk!

Remek tábor, kedvező áron!

Ha ezt olvasod, valószínűleg már ráébredtél, hogy a (hobbi) bringázás nem tartozik a legdrágább nyári sportok közé (gondolj csak a népszerű és nagyon drága wakeboardra és sorolhatnánk). A biciklizés esetében a kerékpár és a fontosabb védőfelszerelések megvásárlása igényel egyszeri anyagi ráfordítást, de utána gyermeked nem csak rendszeresen és ingyen sportolhat vele, de megtanulhat felelősségteljesen közlekedni. Ezáltal nagyobb önállóságra tesz szert, amelyet bringatáborunkban továbbfejleszthet, miközben vidám társaságban, maximális biztonságban sportolhat egész héten, hiszen a nap nagy részében úton leszünk. A biciklis tábor ára a programok és a körülmények ismeretében nagyon kedvező, hiszen tartalmazza a következőket:

  • Napi háromszori étkezés (1. nap vacsora, 7. nap reggeli)
  • Szállások költségeit (egyszer még sátorban is alszunk!)
  • Strandbelépőket
  • 2 órás SUP programot
  • Barlangtúrát
  • A csomagok buszos szállítását

Ne felejtsd, hogy fizethetsz SZÉP kártya szabadidő zsebével is!

Maximális biztonság, figyelünk mindenkire!

Fél szemünket az úton, fél szemünket a gyerekeken tartjuk - pont ahogyan te tennéd! A legfontosabb számunkra, hogy vigyázzunk rájuk és ne essen bántódásuk. Mivel tudjuk, hogy gyerekekkel bringatúrázunk, így minden eshetőségre felkészülünk. Mindig van a csapatunkban bringaszakértő, bármikor útba tudunk ejteni egy bringaszervízt és van nálunk okostelefon, ha eltévednénk (bár aki volt már balatoni bringatúrán, az tudja, hogy szinte kizárt), illetve nagyjából 8 gyerekre biztosítunk legalább 1 kísérőt. Mivel csomagszállító kisbuszunk is van, amely végigkísér minket utunkon, igy bárki, aki lesérül vagy a bringája javításra szorul, ezzel a busszal továbbmehet a következő állomásig.

Gyönyörű vidékeket ejtünk útba!

Nekünk a Balaton a riviéra! Azonban nem csak közvetlen partját, hanem dimbes-dombos lankáit is szívünkbe zártuk az elmúlt évek biciklis túrái alatt - éppen úgy, ahogyan azok a gyerekek, akik sokadszorra választanak minket és ezt a remek vidéket. A tábor során közelről fedezzük fel a táj szépségeit, de olykor felülről vetünk rá néhány pillantást: több ízben megtekintjük a balatoni kilátást a hegy tetejéről és kilátókból is. Ugye már sejted, hogy csobbanni is sokat fogunk? :-) Ne maradj le róla!

Mennyibe kerül a tábor? Kell-e hoznod saját biciklit? Milyen felszereléssel készülj és hogyan osztjuk majd be a távot? Kattints ide és tudd meg a részleteket mielőbb, mert már nincs sok idő (szülői időérzékkel mérve) az indulásig! :-)