Velünk garantált lesz a sportélmény!

Már van ötleted a nyári szünetre? Nekünk igen!

Szülőként az egyik legnehezebb feladat megfelelő elfoglaltságot találni gyermekünknek. Különösen igaz ez a nyári szünetre, ahol rengeteg szabadidőt kell okosan beosztanunk.  Figyelembe kell venni ilyenkor, hogy élménydús, tartalmas és hasznos is legyen a választott program, mindezt úgy, hogy napközben ne kelljen azon aggódnunk, vajon jó helyen van-e a gyermek, biztonságban tudhatjuk-e őt. Ezekben mind tudunk segíteni neked!

Bővebben...

3 hiba az úszás során, amit minden kezdő elkövet

Úszni, vagy nem úszni? Ez itt (nem is) kérdés! Ismerd meg cikkünkből a leggyakoribb úszás hibákat és javítsd ki őket velünk napközis nyári gyerek táborainkban! Vízbiztonság, jó technika, szuper állóképesség, már egy hét alatt is!

Bővebben...

Úszótáborok - Jelentkezz a legnépszerűbb nyári táborainkba!

Gyanakszol, hogy a négy fal között “vakációzó” gyermeked vámpír géneket örökölt? Úgy érzed, ideje félretenni az okoskészülékeit és még hasznosabban töltenie az időt? Szeretnéd megadni számára a klasszikus tábori élményeket, de nem tudod, hol vágjatok bele az első igazi táborozásba? Próbáljátok ki a 3 legnépszerűbb úszótáborunk egyikét! 

Bővebben...

Tanulj meg úszni velünk (az élményekben is)! Gyermek úszótábor a Külkerparkban

Az úszótempó és a helyes technika fontos, de nálunk gyermeked a legfontosabb!

Élményközpontú napközis úszótábor, 4-12 éves korig!  

Bővebben...

Bringázd körbe velünk a Balatont! - Gyerektábor, két keréken

Úgy érzed, itt az ideje, hogy gyermeked végre felpattanjon a számítógép elől, a gurulós székből? Tarts velünk és tudd meg, hogyan gurulhat helyette két keréken egy teljes hétig a Balaton körül, a Happy Summer csapatával! Balaton, bringa, új barátok! 

Bővebben...

Tenisz tábor itt, szerva ott!

5 dolog, amiért megéri nyári tenisz tábort választanod a gyermekednek

Annyi energia van benne, mintha kávét inna kakaó helyett? A labdajátékokban ügyes vagy éppen szeretne ügyesebb lenni? Tudod, hogy jobban állna a kezében az ütő, mint a playstation? Ha legalább kettőre igen a válaszod, ideje gyorsan lefoglalni a gyerkőcödnek a nyár legjobb tenisz táborát a Happy Sumer Nyári Gyerektáborokban!

Bővebben...

Miért táboroztasd idén (is) a gyermekedet?

Ne maradjatok le gyermekeddel idén (se) a Happy Summer gyerek táborokról, amelyekben mindig gyerkőcöd és az ő élményei az elsők! Válasszatok közösen olyan nyári tábort, amely megfelel érdeklődésének vagy új kapukat nyithat meg előtte! Tarts velünk, mert összegyűjtöttünk 3 dolgot, amely miatt megéri hozzánk csatlakozni és velünk élvezni a nyár örömeit!

Bővebben...

Gyermektáboroztatás - SZÉP-kártyával a szép élményekért

A legtöbb gyerek izgatott várakozással számol vissza a vakációig, akárcsak a szülők. Azonban tagadhatatlan, hogy a hosszú szünidő okozhat némi fejfájást, hogyan oldd meg költséghatékonyan a gyerkőcök értelmes lefoglalását és felügyeletét. A megoldás: szuper nyári táborok, SZÉP kártyával fizetve!

Bővebben...

Nyári időszámítás - Nyári programok és táborok

A hétvégén kezdetét vette a nyári időszámítás, ami egyre közelebb hozza számunkra az év legkedveltebb időszakát – a nyarat és ezzel együtt az iskolai szünetet is. Minden szülő természetes vágya, hogy gyermeke hasznosan töltse el ezt a bő kettő hónapot és szeptemberben minél több élménnyel gazdagabban térjen vissza az iskolapadba. Ha még nem döntött a nyári programokat illetően, mi segítünk a választásban!

Úszótábor egy kicsit másképp

Az idei évben fontos módosítást vezetünk be, amellyel azoknak szeretnénk kedvezni, akiknek nem feltétlenül nyílik lehetőségük magas összeget fordítani a táboroztatásra, de mégis fontos számukra, hogy szakszerű felügyeletre bízzák a gyermeküket.

A Külker parban és a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban megrendezésre kerülő úszó táborunknál több fajta csomagot is kínálunk.

Bővebben...

Itt a tanév vége, V A K Á C I Ó!

Végre eljött az idő, hogy már nem kell a tanulással foglalkozni és már csak azon kell gondolkodni, hogy hol érezze jól magát a gyermekünk.

Bővebben...

Ez több, mint tábor!

Már nem is kell olyan sokat várni, hogy véget érjen a tanév: a gyerekek kiszabadulnak az iskolapadból és kezdődik a nyári szünet. Ez sok szülőnek fejtörést okozhat, hogy miként is tölthetné el hasznosan a gyermekük addig az időt, amíg a felnőttek dolgoznak? Egyre többen választják azt a lehetőséget, hogy táborba íratják őket, ahol egész napos felügyelet alatt állnak, így nem kell értük aggódni. Azonban ezek a táborok nem csak azért hasznosak, mert biztonságban tudhatjuk őket, hanem rengeteg pozitív hatása van a gyerekek fejlődésére. Miben nyújtanak ezek többet, mint egy szimpla gyerekfelügyelet? Mivel is lesz gazdagabb a táborok a során?

Bővebben...

Bringára fel!

Nemsokára itt a tavasz, amikor egyre több időt tudunk a szabadban tölteni. Számos lehetőségünk van, ha szeretnénk összekapcsolni a mozgást a friss levegőn tartózkodással, amelyek közül az egyik legklasszikusabb „kinti” program a biciklizés. Ez az a sport, amiben garantáltan mindenki részt tud venni, hiszen nem szükséges hozzá különlegesebb eszköz, csupán egy kerékpár. Milyen remek érzés a tavaszi napsütésben bringára ülni és élvezni az első napsugarakat! Azonban mielőtt kerékpározásra adjuk a fejünket, nem árt tájékozódni a kerékpárosokra vonatkozó KRESZ szabályokról és ellenőrizni a biciklinket. Ehhez próbálunk most hasznos tippeket  adni mindenki számára.

Bővebben...

Mi várható az idei nyárra?

Elkezdődött a 2016-os év és mi már most várjuk a nyarat és ezzel együtt a nyári táborokat. Fontosnak tartjuk időben eltervezni a programokat és azt, hogy ne az utolsó percben találjuk ki, mit is fog csinálni a gyermekünk a szünetben. Amikor véget ér az iskola, a tanulók kizökkennek a megszokott rutinból és jöhet a vakáció! Azonban fontos, hogy ezt a szabadidőt jól töltsük ki, és a gyermekünk hasznos élményekkel gazdagodjon a nyár végére. Ebben nyújtunk mi segítséget Önnek!

Bővebben...

Bezárta kapuit augusztus 28-án a 2015-ös nyári évadunk

Köszönjük, hogy velünk töltötték az elmúlt nyarat! Akár csak egy hét erejéig vagy van aki négy-öt héten át is nálunk táborozott, mi mindenkire szeretettel emlékezünk vissza.

A wellness hétvége sorsolása megtörtént az utolsó napon a Záróbulin, fényképek alább láthatóak. A Hotel Stáció ****superior két felnőtt és két gyermek részére szóló 3 nap, 2 éjszakás hétvégéjét nyerte:

Bővebben...

ÖBÖLÁTÚSZÁS vasárnap!!! Gyertek!!!

Vasárnap ÖBÖLÁTÚSZÁS lesz a BALATONNÁL!!!

Tihany-Balatonfüred távolságot kell csak átúszni. Ez 3600 m, de lesz 1500 m és 800 m-es szakasz is. Melyiken indultok?

Bővebben...

Most küldd a gyermekedet, mert olyat kap!!!...

...amilyet garantáltan nem kap sehol máshol! Olyan táborban vehet részt, amilyen még garantáltan nem volt Magyarországon!

Mi ez a különleges tábor?

A Zsebpénzzseni képző!

Nyári pénzügyi élménytábor 8-12 éves gyerekeknek, amelyet Himer Csilla pénzpedagógus, a Pénzmesék és a Kamaszkassza című könyvek, a FEM3 Café, a TV2 és a Nők Lapja szakértője vezet.

Bővebben...

Hogyan segít a Szépkártya gondtalanná varázsolni gyermekének vakációját?

Tegye könnyebbé saját dolgait azzal, hogy szépkártyával finanszírozza gyermeke nyári gyerektáboroztatását!

Emberek többségének a nyári nyaralás nem jelent gondot. Legalább 1-2 hét családdal töltött idő betervezhető a költségvetésbe.

Van azonban egy réteg, amelybe talán Ön is beletartozik: ők azok, akik szeretnék biztosítani családjuk számára a kirándulások élményeit, ugyanakkor a felmerülő költségek finanszírozása, a szükséges pénz előteremtése tervezést, a megfelelő alternatívák körültekintő mérlegelését igényli.

Bővebben...

Gyereknapi kedvezmények! Most kell jelentkezni!

Vasárnap GYEREKNAP! Szórakozás, vidámság és költekezés napja. Rengeteg játék és élmény vár a kicsikre. Lehet menni a Vidámparkba, Állatkertbe, különböző városi és helyi rendezvényekre, közös kirándulásra a családdal vagy házi buliba barátokkal a kertbe. Tombolhatunk és élvezhetjük a szép májusi meleget, a nyár beköszöntének közvetlen egy nappal előtti napját.

Egy jó szülő azonban nem csak egy napban gondolkodik, mert ugye a gyereknapot követi lassan a tanév vége és kezdődik a hosszú forró nyár :) Bezárt iskolák és óvodák, "magukra maradt" gyerekek következnek.

Bővebben...

Tömegtáborok helyett személyes törődés

Mi várható a nyáron? Amit gyermeke megérdemel:

Szülőként erőnket megfeszítve őrizzük gyermekeink biztonságát, és biztos vagyok benne, hogy Ön is mindent megtenne azért, hogy fejlődésüket a legjobb irányba terelje. Nincs egyedül! Amikor lassan nyakunkon a nyári szünet, kezdhet fájni a fejünk, vajon hova engedjük, hova küldjük a csemetét, ahol nem csak biztonságban van, de a fejlődése is egészséges mederben halad tovább.

Bővebben...

Május 3-án jöjjön velünk kerékpárral!

Itt a jó idő! És itt az ideje, hogy végre elővegyük a kerékpárokat. Hagyományunknak megfelelően jövő hétvégén II. BEBRINGÁZÓ TÚRAnapot tartunk, melyre bárki velünk tarthat akár családostul is. A program INGYENES!

Május 3-án vasárnap BRINGATÚRÁT szervezünk a Velencei tó körül.

Találkozó: fél 10 - 10 óra között a Velence Resort & Spa ELŐTTI PARKOLÓBAN (Velence, Béke utca hrsz 4481/G)

Bővebben...

Képek a húsvéti szünetről

"Bárcsak mindig szünetelhetnénk és táborozhatnánk!" - mondta az egyik kedves gyermekünk azokban a napokban, melyet a húsvéti szünetben tölthettünk együtt.

Igaz ugyan, hogy a tavaszi szünet kissé viharosan kezdődött az időjárás szempontjából, a gyerekek rendíthetetlen vágya a táborozásra nem csorbította a jó kedvet.

Húsvéti szüneti táborok

Volt LOVASTÁBOR és LOVAS-ÚSZÓTÁBOR, kimerültségig lovaglás a lovardában, fárasztó úszás az uszodában, az eredmény most sem maradt el, este nem kellett a gyerekeket altatni.

Jöttek Angliából is gyerekek, akik a rokonság meglátogatásán kívül szántak rá időt, hogy velünk táborozzanak. Jól is tették, hiszen újra összetalálkozhattak a régi, még nyári barátokkal és élvezhették az együtt töltött időt a szabadban.

Bővebben...

Amire gyerekként mindig vágytál

Gyermekkorunk emlékezetünkbe égett képei a legjobb útravaló életünk során. Akárhova jutunk, a gyerekként megélt emlékek díszes ajándékcsomagok, amiket újra és újra kibonthatunk. Nincs olyan felnőtt, akinek ne lennének nagyszerű gyermekkori élményei, amelyek elkísérnek az évek során, és amelyek igazi muníciót jelentettek a felnőtté válás útjain. Érdemes ezt szem előtt tartani és családunk fiókáinak is biztosítani ezt a fajta lelki táplálékot... - jutalma a megnövekedett önállóság, és önbizalom, ami a legjobb irányban tartja az ifjak fejlődését.

Bővebben...

Spuri, ma úszás van!

Vajon van szülőként attól nagyszerűbb érzés, mint a gyermek őszinte örömét látni? A növögető generáció boldogsága a kis dolgoknál kezdődik. Például amikor reggel eszébe jut a csöppségnek, hogy bizony ma úszás van! A várakozás öröme csigázza a kis nebulót, miközben örömmel készül a délutáni pancsolásra... Csillogó szemekkel siet az iskolába, délután pedig kezdődik a játék az uszodában. Vajon Ön szülőként nyer ezzel valamit azon túl, hogy osztozik a kicsik örömében?

Tipp: ha úszni tanulni szeretne, jelentkezzen ide kattintva

Bővebben...

Van már újévi fogadalma? Fusson 2015-ben 2015 kilométert!

Szeretne fitt megjelenéssel hódítani 2015-ben? Szeretné ha mások irigykednének azért mert Ön jól néz ki? Szeretne sikerélményt szerezni azzal, hogy teljesíteni tud egy mások által nehéznek mondható feladatot?

Akkor fusson 2015-ben 2015 kilométert, mialatt olyan változások kezdődnek, amelyek egész életére pozitív hatással lesznek.

Merjen nagyot álmodni!

Sokszor olvashatjuk, hogy a mozgás milyen egészséges és tulajdonképpen nem is számít a sportág, csupán az aktivitás a lényeg. Ebben van valami, de az igazi eredmények eléréséhez igazi célok és igazi törődés szükséges. Napi 1-2 kilométer séta bár hasznos lehet, és ettől nagyobb elhatározásra biztatom! Az eredmények megmutatkozásához bizony dolgozni kell, méghozzá igen keményen. Jó hír, hogy fokozatosan kell hozzászokni a terheléshez, nem az első alkalommal kell nagyot dobni…

Bővebben...

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres, minden jóval és bőséggel megáldott sportos új esztendőt kívánunk!

Bővebben...

Törökbálint polgármestere úszóbérletet ajándékozott!

Elek Sándor, Törökbálint új polgármestere vicces kedvében van ezen a télen. Úszóbérletet ajándékozott karácsony alkalmából a köztiszteletben álló Roni közért tulajdonosának. Borbély Gyuri, mint kiderült vészesen reszket a mélyvíztől, ha akár csak az orra hegyét kellene beraknia, de most munkájának elismeréséül úgy gondolta a város vezetése, hogy ha törik, ha szakad, tavaszra Gyurinak úsznia kell.

Bővebben...

Vitatott témák az úszásoktatásban, amelyek néha forróak is, de nem nálam…

Az úszásról rengeteget lehet beszélni, de egy tényt senki sem vitat. Az úszás egészséges, aki csak teheti művelje! Előtte azonban minden esetben meg kell tanulni úszni. Az úszásoktatás körül pedig már vannak olyan témák, amelyek viták tárgya a szakmában és az úszni vágyók körében egyaránt.

Itt elolvashat párat, ígérem, nem lesz túlságosan szakmai. Mindazonáltal segít kialakítani a véleményét arról, hogyan is tervezze saját vagy gyermeke úszástanulását.

Az úszás a legkiválóbb kiegészítő sport. Vagy akár alapozó is lehet a gyermekek számára. Néhány sportágat egyszerűen nem lehet űzni úszástudás nélkül, ezek között említhetjük az evezős sportágakat, a vízilabdát vagy akár a ma divatos vízisízést is. Az úszás kevésbé egészséges embertársaink számára gyógyterápia lehet, akár orvosi rendelésre. Gerincproblémák, érrendszeri anomáliák megelőzésére, a tünetek enyhítésére. Azonban mindezek űzéséhez vagy igénybevételéhez bizony meg kell tanulni úszni.

Bővebben...

MIKULÁS NAPI ÚSZÓVERSENY!

Belenéztem a Mikulás programjába és hát mit látok? A legjobb programot jövő hét szombatra! 

Bővebben...

A topmenedzserek titkos fegyvere. Ön is beveti?

Cégvezetőként, vállalkozóként aranyat ér egy-egy pihenő a hétköznapok sodrában, amikor saját magunkkal foglalkozhatunk vagy csupán élvezhetjük az életet. Önnek sem jut magára idő? Ha így van, változtasson először csak egy kicsit, a nagyobb léptékű változások pedig igény szerint következhetnek.

Bővebben...

Tanításmentes napok - Galéria

 

Bővebben...

A kötelező úszásoktatás jó hír!

Olvassa el, miért járunk jól az úszástanulás kötelezővé tételével, hogyan befolyásolja a következő generáció életét, ha minden gyermek megtanul úszni!

Nem régen kormánydöntés született arról, hogy minden gyermek számára kötelezővé teszik az úszás elsajátítását. Kormányzati döntés született ezzel egyidőben új uszodák építéséről. Ez egyáltalán nem meglepő, tekitve, hogy kb. minden tizedik általános iskolára jut egy uszoda. A vidéken működő iskolák körében ez az arány még rosszabb.

Bővebben...

Megdöbbentő, igaz történet, melyből Ön se maradjon ki!

Néhány nappal ezelőtt kaptuk egyik tanítványunktól az alábbi levelet, melyben arról ír, miben segített neki az úszás: 

A kapcsolatom az úszással kényszerből indult. 43 évesen olyan stádiumba került a gerincsérvem - zsibbadt a bal karom, a fejem nem tudtam teljesen elfordítani -, hogy az orvos műtétet javasolt. Az ettől való félelem - illetve a felszedett 15 kg súlyfelesleg - motivációt adott arra, hogy a további sajnálkozás, nyavalygás helyett valami aktív mozgást keressek, amivel talán rendbe hozhatom az évek alatt elrontott egészségemet. Ekkor találtam rá Owolabi Gabi felnőtt úszástanfolyam hirdetésére.

Bővebben...

"Törökbálinti Ősz" vásár és kiállítás

Minden kedves Érdeklődő figyelmébe ajánlom a "Törökbálinti Ősz" vásárt és kiállítást a hétvégére! A két nap folyamán több mint 100 kiállító várja majd a látogatókat, mi is kinn leszünk! A belépés díjtalan, a kiállítás szombaton és vasárnap 10 és 20 óra között látogatható.

Mindenkit szeretettel várunk, találkozzunk Törökbálinton a hétvégén!

A vásár programját innen tudja letölteni: 

Bővebben...

Őszi felfrissülés az uszodában

úszásoktatás gyermekeknek és felnőtteknek!

Iskolapadban

Becsengettek? Vár az iskolapad? Vége a szabadság szezonnak? Újra sok ülőmunka vár az irodában és az iskolában? Milyen jó is lenne rendszeresen frissülni, mozogni! Hetente pár óra laza kikapcsolódás újratölti a kimerült elmét, lazítja az izmokat. A gyermekekét és a felnőttekét is! Van erre egy univerzális sport. Kitalálta már, melyik?

Bővebben...

Milyen sportágat válasszon gyermekünk, nyakunkon az iskola!

Bizony, lassan végét járja az idei nyár és becsöngetnek az iskolában. Eddig a szabadban futkározó, barátaival játszó gyerkekünk élete ismét szigorodó rendszabályok közé kényszerül. Mégis, ha egészséges fejlődését szem előtt tartjuk, akkor gondolnunk kell a fejlődő test megmozgatására. Előrelátóbb szülők nemcsak egyszerűen mozgásra motiválnak, hanem olyan sport űzésére, amit a kis drágánk a legnagyobb kedvvel űz naponta...

Nézzük meg közelebbről, mi a helyzet az úszással, milyen érvek szólnak mellette és kiknek ajánlható még szívvel, a gyermekkort követő életkorokban is...

A gyermekek lételeme a mozgás

A gyerekek olyan korcsoport, akik egyszerűen fantasztikusan érzik magukat a vízben. Gondoljon csak a nyári pancsolásokra. A nyári üdülések, nyaralások alkalmával tömve vannak a medencék minden nap, amikor a nyáridő kegyes hozzánk. Ilyenkor ki sem lehet cibálni a csemetéket a medencéből, akár egész nap eljátszanak egymással vagy apával, anyával. Csak győzzük szusszal.

Ebben az életkorban nagyon könnyű rávenni őket a rendszeres úszásra, érdemes is erre orientálni a kicsiket, amennyiben lehetséges. Az úszás nagyszerűen erősíti szervezetüket, izmosodnak a karok, a lábak. A fiúknál formálódnak a vállak, a kislányoknál pedig a lábak és a derekak csinosodnak. Az úszás fokozza az állóképességet, erősíti az ellenállóképességet, és a küzdőszellem a tanulás során is rendkívűl hasznos...

Úszótábor gyerekeknek, felnőtteknek

Bővebben...

Kinek vakáció a vakáció?

„Végre eljött, ennek is vége
Az iskola udvara üresen áll…
Vége az évnek, pont ez a lényeg,
A csomagom kész van, a küszöbön áll…”

Ami diákként még az év legszebb időszaka volt, az felnőttként az „egyik szemem sír, a másik nevet”-szerű állapot.

Együtt örülünk gyerekeinkkel a sikeres évzárásnak, boldogok vagyunk, hogy két hónapig a szabadság vár rájuk és végre kipihenhetik magukat… ugyanakkor lelkünk mélyén ott motoszkál az aggódás: mi lesz most vele? Egész nap a számítógép és a tévé előtt fog ülni? Rendesen eszik majd? Tölt elég időt a barátaival?

Nyári vakáció gyerekeknek

Bővebben...

Hogyan válasszunk úszóedzőt?

Miért bízná másra gyermekét? Gondolatok és tanácsok az úszóedző kiválasztásához

Ha időt és szeretetet kap gyermeke, tehetsége hamarabb kibontakozik és magasabbra szárnyal. Érdemes olyan nevelőt találni, ahol valóban igazi, szeretetteljes törődést kap. Így könnyen elérheti, hogy a tanulás öröm lesz számára, igazi inspirációt gyűjt, és tehetsége hamar megmutatkozik. Olvasson el pár gondolatot arról, milyen szempontok figyelembevételét javaslom az úszásoktatás megválasztásához.

Ha úszni támadt kedve, vagy szeretne megtanulni úszni, tartson velünk, jelentkezzen tanfolyamainkra!

Érdekel az úszásoktatás!

Amennyiben kérdése van, keressen minket a +36 30 945 7790-es telefonszámon!

A gyermekek mai napirendje bizonyos kor felett sokkal zsúfoltabb, mint a miénk, szüleiké volt egykor. Az iskola szédítő ütemben követeli meg az ismeretek befogadását, az órarend ennek megfelelően zsúfoltabb, a kicsik élete már ebben a korban is tele van kötöttségekkel.

Hogyan válasszunk úszóedzőt?

Bővebben...

Az úszás élettani hatásai

Az úszás az egyetlen sport, melyet kisbaba kortól legidősebb korunkig tudunk sportolni. Ne hagyja hát ki!

Úszni mindenkinek meg kell tanulnia! Gondoljon arra, hogy a nyaralások jelentős része víz mellett, víz közelében történik. Amikor nyaralni megyünk, általában olyan helyet választunk, ahol van arra lehetőség, hogy a nagy nyári melegben lehűtsük magunkat.

Szívesen úszkálunk vagy lógatjuk a lábunkat vízbe, amikor wellness szállodába megyünk is. Azonban tudott arról, hogy egyes felmérések szerint a felnőtt lakosság közel 80 %-a NEM tud biztonsággal mélyvízben úszni?

Úszásoktatás gyerekeknek, felnőtteknek

Bővebben...

Cégutódlás a családban, mire jó a sport...

Ha sikeres vállalkozóként később gyermekére szeretné hagyni a cég vezetését, érdemes már fiatal korban elkezdeni az irányba fordító orientációt, persze az életkornak megfelelően. Olvassa el, mit tesz a sport a későbbi felelős cégvezetőkért...

A minap beszélgettem egy barátommal, aki gyermekére szeretné hagyni a cégvezetést, bár ez még csak évek múlva válik aktuálissá. A tini fiút sajnos jelenleg nem érdekli a vállalkozás, és annak dolgai. Éli a saját életét, a tanulás után barátaival nézi a tévét, a videót, lóg az interneten, és telefonján csetel. Mintha rosszul érezné magát, ha nincs előtte egy képernyő...

Bővebben...

Húsvétoljon velünk kerékpárral!

Ha már unja a téli hónapokat és egy kis mozgásra, friss levegőre vágyik családjával, most itt az alkalom, hogy kerékpárra pattanjon, vegye elő a drótszamarat!

BEBRINGÁZÓ KERÉKPÁRTÚRA A HAPPY SUMMER NYÁRI GYEREKTÁBOR CSAPATÁVAL

Április 19-én szombaton, Szentendrére megyünk kerékpárral.

Útvonal: Budapest Battyány tér – Szentendre – Budapest Battyány tér

Találkozó Budapesten a Battyány téren 9:00-kor a Duna felöli korlátnál ill. Metró kijárónál

A kerékpár túrát ajánljuk 8 éves kor feletti gyermekekkel rendelkezőknek. Csatlakozzon hozzánk és jelentkezzen!

Szentendrén ebéd, fagyizás, Marcipán múzeum megtekintése (igény esetén erre kb. 2000 Ft-ot kell befizetni)

Visszaindulás 15:00-16:00-óra között, érkezés a Battyány térre kb. 18:00

Jelentkezés e-mailon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen

A túra INGYENES! Az ajándék 2000 Ft-os kupont mi adjuk, hogy a nyári táborról se maradjon le!

Húsvéti kerékpártúra – legfontosabb bringás szabály változások

A jó idő érkeztével itt az első igazi biciklitúra ideje. Mi is egy klassz kirándulást szervezünk, de előtte olvasd el, hogyan szereld fel bicajodat, mert megváltoztak a bicikli kötelező felszereléseit előíró szabályok. Bármikor is pattansz nyeregbe, ez egy hasznos áttekintés lesz, mire is érdemes odafigyelni. 

Bővebben...

A jövő bajnokai sportágat választanak!

A Szocsi Téli Olimpia margójára

A téli olimpia alkalmával megnövekszik a téli sportok iránti érdeklődés is. A család apraja és nagyja lelkesen követheti a Szocsi olimpia eseményeit. Korcsolya, jégkorong vagy curling? Hogyan motiválhatja a hírözön a gyermekek sport iránti szeretetét? Hogyan lehetne a megfelelő sportág irányába fordítani orientációjukat, hogy ne csupán szeressék a sportot, de ez irányú tehetségük is kiteljesedjen?

Bővebben...

Gyermeke önbizalom építő év elé néz, ha Ön is úgy akarja!

Megerősödött önbizalom és magabiztos személyiség.
Ha megkérdeznénk a siker kovácsait az összetevőkről, akkor ezeket biztosan említenék... Az Ön gyermeke sem kivétel, ezekre neki is szüksége lesz a boldogulásához. Az oly fontos tulajdonságok jó része pedig egészen biztosan nem az iskolában ragad rá, hanem valahol egészen máshol.
Olvassa el, mit tehet gyermeke érdekében, hogy később talpraesett ifjú felnőttként kezdhesse el önálló életét!

Bővebben...

Hurrá, jön a téli szünet!

December közepe felé alig várjuk, hogy az egész család otthon legyen, meghitten ünnepelhessünk, együtt kacagjunk, énekeljünk, játsszunk.

Alig várjuk a karácsony utáni napokat is, amikor majd egész nap a nagyi bejglijét csipegetjük, nagyokat beszélgetünk, esetleg közösen megnézzük a szokásos karácsonyi filmek némelyikét, ezredszerre is szurkolva Kevinnek, hogy visszaverje a betörők támadását.

A valóság általában kevéssé idilli, hiszen a hajtáshoz, aktív tevékenységhez szokott ember nehezen ül a fenekén egy héten keresztül.  

Pár nap után már buzgólkodik bennünk a mehetnék, a csinálhatnék, a gyerekek nyafogósak lesznek az unalomtól…  

Bővebben...

3 sportos ajándék ötlet karácsonyra

Neked is fejtörést okoz, hogy mi kerüljön a fa alá? Te is unod már az akcióhősöket, hercegnőket, meg a villogó-szirénázó, lakásban folyton szertehagyott tucat-ajándékokat? Miért ne lepnéd meg a gyerekeket olyan ajándékkal, aminek végre értelme is van?

Összegyűjtöttük neked a top 3 sportos karácsonyi ajándékot, ami garantáltan mosolyt csal minden gyermek arcára!

Bővebben...

Hurrá!

Elkészült az új weboldal! Jó böngészést kívánunk! Írjátok meg véleményeteket, milyen lett! 

Úszásoktatást mindenkinek!

szól a kormány legújabb döntése. A tervek szerint hamarosan kötelező lesz az úszásoktatás az általános iskolákban, legalábbis minden olyan településen, ahol van tanuszoda. Ahol pedig nincs, oda építeni kell!

A probléma nem légből kapott, a statisztikák szerint ugyanis a magyarok különösen rossz úszónak számítanak. A 10 éves gyerekeknek csupán 35-40 százaléka úszik magabiztosan, a felnőttek körében pedig 18-20 százalék ez az arány! Figyelembe véve, hogy nyaraláskor általában a tavakat, tengert részesítjük előnyben, szeretünk pancsolni, fürdeni, ez elég riasztó arány, hiszen azt jelenti, hogy a lakosságnak körülbelül a 80 százaléka nem tud magabiztosan úszni! Mindeközben minden nyáron megfulladt, vízben eltűnt gyermekekről és felnőttekről szól a híradó… A te gyermeked magabiztosan úszik? Képes több hosszt is megtenni megállás nélkül? Ugyanolyan ügyes természetes vízben, mint medencében? És mi a helyzet veled? Tudtad, hogy ha a szülő nem tud úszni, akkor a gyereknek is mindössze 13 százaléknyi esélye van arra, hogy megtanuljon? Ennek az oka nem a genetika: az úszni nem tudó szülők általában nem tartják olyan fontosnak a dolgot, nem viszik el a gyereket úszásoktatásra. Pedig az úszás az egyik legjobb sport a világon; jót tesz a gerincnek, a légzőszerveknek, erősíti, de nem terheli az izmokat, ízületeket, magabiztosságot, egészséges testtartást ad a gyermekeknek.

Úszásoktatást mindenkinek - Happy Summer Nyári Gyerektábor

Bővebben...

Sikertörténetek – Óh, micsoda tábori hetünk volt

Nagy volt a csend mostanában oldalunkon, ami nem is csoda, hiszen kitört a kánikula!

Ilyenkor, aki  teheti, célba veszi a vízpartot vagy a medencéből fittyet hány a hőségre!

Így tettünk a múlt héten mi is; elindultak táboraink és már rögtön az elején rendkívül büszkék lehetünk magunkra!

 

Bővebben...

Hurráááááá vakációóóóó! Gyerekprogramok a szünidőre

"Ha végre itt a nyár
És meleg az idő
Az ember strandra jár…"

No és táborba is!

Bővebben...

Lelki felkészülés a nyári programokra


Vakációváró előkészületek a nyári időszakra

Lelki felkészülés a gyermek távollétére

 

Már csak egy hónap és felkerül az Ó betű a táblára, megkezdődik a visszaszámlázás a vakáció V betűjéig:)

De jó is lesz a gyerekeknek végre kiszabadulni az iskolapadból!

 

Bővebben...

Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ-KÁCIÓ-AKÁCIÓ…VAKÁCIÓ

Vakációváró Fesztivál – GRUND – május 4-én a Zöld Pardonban

Igazán felelős szülői gondolkodás = Boldog és egészséges gyerek!

Ajándékozd meg gyermekedet egy életre szóló Happy Summer Nyári Gyerektáborral, ahol segítünk neked a sikerélményt nyújtó sportág kiválasztásában. Tudd meg végre, melyek azok a sportágak, amelyekben elérheti gyermeked életének legjobb eredményeit. Próbáljatok ki egy sor olyan mozgásformát, melyben örömét leli. Mi arra törekszünk, hogy megszerettessük velük a sportolás élményét, így meghatározó szerepe legyen egész életének.

A Happy Summer Nyári Gyerektábor jóvoltából a helyszínen NYERJETEK most 10.000 Ft értékű egész napos játszó- és kalandparkos Családi belépőt, ahol legyen szintén a mozgásé a főszerep.

A helyszínen jelentkezők közül sorsoljuk ki a szerencsést!

Találkozzuk a GRUND-on, keress meg minket, játssz és nyerj!

Gyere el a GRUND Vakációváró Fesztivál és Táborexpora és sportoljatok kedvetekre.

Hurrá, nyaral… a gyerek!

alt

Sikerült végre megszervezni a gyerek nyári programját?

Egyenlően elosztottátok a két hónapot a nagyszülők, rokonok és a nyári táborok között, ugye?
Végre nyugodt vagy, mert nem lesz a számítógép előtt gubbasztó kulcsos gyereked!

Nagyszerű!
Máris túl vagy az első nehéz feladaton:)

De tudod-e hogy ha nyári táborozni megy a gyerkőc, akkor mi mindenre kell felkészülni?

Bővebben...

Mit tegyél, ha gyermeked nem akar olimpiai sportolóvá válni?


Mit tegyél, ha gyermeked nem akar olimpikon lenni?Mindannyian szeretnénk gyermekünket a dobogó legfelső fokán látni, miközben szól a magyar Himnusz, ő pedig könnyes szemekkel köszöni meg anyukájának és apukájának, hogy segítették, támogatták.

Ám olimpikonnak lenni rengeteg áldozattal, lemondással és irgalmatlan mennyiségű edzéssel jár. A sportolók már egészen kicsi koruk óta erre készülnek, félretesznek minden szórakozást, minden egyéb hobbit és csak az edzésekre koncentrálnak.

Nem minden gyerek szeretne így élni – ezért van viszonylag kevés olimpikon.

De ez nem baj, ha a mi csemeténkben nem dúl a versenyszellem, ne erőltessük!

Bővebben...

Húsvéti Nyuszi is sportol!

Itt a nyuszi, hol a nyuszi?

Itt a nyuszi, hol a nyuszi?

Hányat kell még aludni a húsvétig? A finom, illatos sonkáig, a ropogós zöldségig, az együtt játszó családig, a meghitt ünnepig?

Szerencsére már nem sokat:)
Legalábbis sokkal kevesebbet, mint mondjuk a nyári gyerektáborokig, amit már mi is alig várunk!

Bővebben...

Minden gyermek tökéletes nyári táborról álmodik

Mindent megtesz azért, hogy gyermeke egészséges, boldog felnőtt legyen?

Sok szülőnek problémát okoz, hogy a nyári szünet 11 hetében értelmes és hasznos elfoglaltságot szerezzen gyermekének. Egy nyári tábor kikapcsolódást nyújt csemetéjének, ugyanakkor az egész jövőjét is megalapozhatja.

Eleget ült gyermeked az iskolapadban? A nyári gyerektáborban legyen a mozgásé a főszerep.Eleget ült gyermeke az iskolapadban, a nyári táborban legyen a mozgásé a főszerep.

Egyre több szülő belátja, ahhoz, gyermeke kiegyensúlyozott és életvidám legyen, rendszeres edzésre, sportra van szüksége. Éppen ezért nyári táborainkon nagy hangsúlyt fektetünk az önfeledt játék mellett a jó hangulatú edzésekre is.

Miért fontos, hogy a nyári tábor a sportról is szóljon?

 

Lehet, hogy azt gondolná, nem gyermekének való az a nyári tábor, ahol a gyerekek rendszeresen sportolnak, hiszen csemetéje soha nem szerette a testnevelés órát.

Meg kell cáfolnunk ezt, mert, ha gyermeke nem szereti a tesit, akkor is sokkal nagyobb szüksége van a mozgásra, mint azt gondolod.

Az egészséges életmód szemléletét a lehető legkorábban meg kell tanítania gyermekének, hiszen az egész életét meghatározza, milyen szokásokat sajátít el gyermekkorában. Ha azt szeretné, hogy a csemetéből kiegyensúlyozott és egészséges felnőtt legyen, minél előbb rendszeres sportolásra kell bírni őt. A sportolás öröme és pozitívumai pedig egész életét végigkísérik majd.

A rendszeres sportolás előnyei, melyet a nyári táborban is megtapasztalhat gyermeke

 • segít megakadályozni az elhízást
 • komoly szerepet játszik a megfelelő testtartás kialakulásában
 • egészségesebb és ellenállóbb lesz a szervezete
 • javul a koncentrációs készsége
 • könnyebben illeszkedik be közösségekbe
 • sok betegség kialakulásának kockázatát csökkenti
 • segít a helyes önkép kialakulásában
Tábor tájékoztató kérése - Hírlevél
Név:*
E-mail cím:*

A hírlevél feliratkozás önkéntes, a szolgáltatásról bármikor leiratkozhatok a levelekben adott linken. Feliratkozásom esetén hozzájárulok, hogy a Nyári Gyerektábor E.C. marketing, tájékoztató leveleket küldjön részemre.

 

Hogyan segíti gyermekét egy nyári tábor, hogy megtalálja a neki való sportágat?

Happy Summer Nyári Gyerektábor E.C nyári táborai  segítenek ebben. Úgynevezett sportantropometriai méréssel rendkívüli pontossággal meg lehet határozni, hogy gyermeke testalkatához milyen sportágak illenek. Ha pedig megvan az ideális sportág, a nyári tábor után nem kell többé könyörögnie csemetéjének, hogy mozogjon. Ragaszkodni fog hozzá, hogy a kedvenc sportját gyakorolhassa.

Nyári táborainkban rengeteg sportágat kipróbálhatnak a gyermekek, így nem csupán a testalkatához, hanem a személyiségéhez leginkább illő sportot is megtalálhatja.

Miért érdemes a Happy Summer Nyári Gyerektábor E.C nyári táborai közül választani?

 • Családias, barátságos környezetben lehet gyermeke.
 • Szórakozás közben megtanulja az egészséges életmód alapjait.
 • Szakembereink segítségével megtalálhatja a neki leginkább illő sportágat.
 • 22 éve szervezünk népszerű nyári táborokat.
 • 10.000-nél is több gyermek jött el nyári táborainkba.
 • Minden táborunkban teljes ellátást biztosítunk (reggeli, ebéd, uzsonna, illetve vacsora).
 • Bejárós táboraink a szülők munkarendjéhez igazodnak (hétfőtől péntekig 7–17 óra között).

Ugye szeretné, hogy gyermeke boldog és kiegyensúlyozott legyen?

HorgonyNézzen szét a nyári gyerektáboraink között, és találja meg a megfelelőt:

Jelentkezési lapot itt töltheti ki: JELENTKEZÉSI LAP

Happy Summer Nyári Gyerektábor E.C nyári táborok

Amennyiben kérdése van, vagy segítségre van szüksége a nyári tábor kiválasztásához, hívjon minket bizalommal a +36(30)9457790 telefonszámon, vagy ingyenes hívó számunkon.

 

TÁBORAINK

Nyári Gyerektábor E.C. helyszínek nagyobb térképen való megjelenítése

Tavasz van!

alt

Madárcsicsergés, egyre több naposabb óra, kipattanó rügyek, amerre csak néz az ember… A tavasz a legenergikusabb időszak az évben, ilyenkor mindenki tele van energiával, csak úgy forr az ember vére!

 

Bővebben...

Ússzunk!

Nyári Gyerektábor - sportágválasztó táborok

A világon rengeteg sport létezik és ennek a rengeteg sportnak elképzelhetetlen mennyiségű variációját találták már fel, így főhet a feje a szülőnek, aki megpróbálja eldönteni, melyik edzés lenne a legjobb gyermekének.

E döntés megkönnyítésére indítottam el nyári sportválasztó táboraimat és ugyanez a segítő szándék vezérelt, amikor januárban elkezdtem az egyes sportágakat bemutató blog-sorozatot is.

Az első bejegyzés a labdasportoké volt, legutóbb pedig a rendkívüli hóhelyzetre való tekintettel a hógolyózás-síelés-korcsolyázás örömeiben mártóztunk meg.

Ma viszont kedvenc sportágaimról lesz szó; a vízi sportokról!

Bővebben...

Happy Summer Nyári Gyerektábor

Hurrá!

Elindítottuk idei első játékunkat, mellyel értékes  

Nyári Gyerektábort nyerhetsz

Happy Summer nyereményjáték

Talán elérkezettnek látod az idejét, hogy egyedül, de mégis családias környezetben töltsd a hosszú nyári szünet egy részét.

Gondoltál már arra, hogy gyerektáborok közül válasszál?

A Happy Summer Nyári Gyerektábor gondoskodik a gyermekek szabadidejének változatos programokkal való megszervezéséről. Eközben nálunk megtanulhatsz úszni, teniszezni, lovagolni, kosárlabdázni és még sorolhatnánk a rengeteg sportolási lehetőséget és gyerektábor programokat.

A sporttáborok FŐ célja a gyermek megfelelő sportág felé való irányítása annak érdekében, hogy mindenki azt sportolja, amit testfelépítésének megfelelően a legjobb lehet számára, amiben tehetséges, amit akár élete végéig sportolhat. Táborainkban a mozgáskoordinációs felmérésen kívül alkalmazunk egy tudományos módszert is, melyről

Bővebben itt olvashatsz    

Jöhetnek hozzánk lisztérzékeny gyerekek is, minden esetben meg tudjuk oldani az ő meleg étkezésüket is.

Utazás Kiállítás 2013.

Nyári Gyerektábor az Utazás kiállításon 2013-ban is.

Tervezd meg a nyarad és találkozz velünk személyesen

2013. febr. 28 - márc. 3. között megrendezésre kerülő Utazás Kiállításon

Helyszín: Hungexpo A pavilon 207/C standon. 

Kedves Kisgyermekes Szülők, Gyerekek!

Szeretettel hívunk benneteket az Utazás Kiállítás 2013-ra, mely a Hungexpo területén kerül megrendezésre.

Tervezzétek meg a nyaratokat, és legyetek ott velünk az A pavilon 207 / C standon, ahol tájékozódhattok Nyári Gyerektábor kínálatunkról, de szombat - vasárnap lesz lufihajtogatás (Happy Ballons), bűvészkedés is valamint kisorsolunk egy Schwinn-Csepel által felajánlott csodálatos kerékpárt is azok között, akik kitöltik pár kérdésből álló kvízünket.

Érdemes regisztrálni, mert ha jól válaszolsz, ha nem, belekerülsz a kalapba, melyből személyesen Ungár Anikó fogja kihúzni a nyertes nevét.

Akinek a 28-i szakmai nap, vagy márc. 1-e délelött megfelel és meglátogat minket, annak most belépőt tudunk biztosítani.

BELÉPŐ regisztrálása itt!

Várunk minden gyermeket sok szeretettel!

A tavalyi kiállításról készült képek itt tekinthetők meg.

Még nincs vége a télnek!

alt

Hurrá, hull a hó!!!!!!!!!!!

A közelmúltban egy sorozatot indítottunk, vagyis minden blogbejegyzésben más-más sportágak előnyeit vizsgáljuk, hogy segítsünk a döntésben.

Legutóbb a labdasportokban mélyedtünk el, most viszont mi mással is foglalkozhatnánk, mint a hóval és a jéggel!

Bővebben...

Labdázzunk!

Labdajátékok„Olyan vézna / duci / esetlen / tehetséges / púpos / görnyedt ez a gyerek, sportolnia kellene!” – hallani sokszor.

De merre induljunk? Milyen edzésre írassuk be gyermekünket?

 

Bővebben...

Kezdődik a visszaszámlálás!

alt

Már csupán hatot, ötöt, négyet … kell aludni a Karácsonyig, vasárnap meggyújtjuk az utolsó gyertyát az adventi koszorún és másnap már csilingelnek is az angyalkák!

Bővebben...

Dilemmák az ünnepek körül

altMi kerüljön a kis csizmákba?
Ti is az utolsó pillanatra hagytátok az ajándékvásárlást?

Kis ajándék, vagy nagyobb kerül a csizmákba?

Régen a Mikulás csak apróságokat hozott a gyerekeknek, ám ma már egyre több családban válik divattá, hogy december 6-án szinte ugyanolyan értékben ajándékoznak a kicsiknek, mint egy születésnap vagy akár Karácsony alkalmával.

Ilyenkor persze főhet az ember feje; a szívemre, a pénztárcámra, vagy a többi gyerek szüleire hallgassak?

Hiszen ha kisebb ajándékot veszek gyermekeimnek, kellemetlenül érezheti magát az iskolában, ha pedig nagyobbat, akkor jövőre még többet vár el… ráadásul így Karácsony előtt a családi kasszának sem mindegy, hogy mekkora terhelést kell elviselnie.

Sokat beszélgetek a gyerekek szüleivel és a közelmúltban egy anyuka mesélte az alábbi megoldást: náluk hagyományos ajándék az adventi naptár és egy kis „csináld magad” karácsonyfadísz; egy gömb, vagy gipszfigura, amit a várakozás ideje alatt a szülőkkel közösen festhetnek be, dekorálhatnak ki, így a gyerkőc a legértékesebbet kapja Mikulásra: a családdal együtt töltött időt, ami később pótolhatatlan.

Nálatok mi lesz a kiscsizmákban? Irjátok meg nekünk!

Látogassatok el Facebook oldalunkra is, Játszatok legújabb adventi játékunkon és ha szerencsések vagytok, tőlünk is kaphattok egy kis ajándékot. wink

alt
Kattintsatok a képre!

Az ünnepek alatt is sportos napokat kíván a Nyári Gyerektábor csapata

Megszületett

Kedves táborozók, szülők, pedagógusok és minden Nyári Tábor-rajongó!

Örömmel jelentjük, hogy blogoldalunk nem árválkodik tovább, hiszen megszületett webnaplónk!

Nézzük csak, miről is olvashattok majd ezen az oldalon?

Bővebben...