Velünk garantált lesz a sportélmény!

Angol nyelvi nyári tábor

Játékosan ismerkedhet mindenki az angol nyelvvel, a drámajátékos foglalkozások megkönnyítik a tanulást, miközben új barátságok születnek

A nyári táborban a gyerekek játékos formában ismerkednek meg az angol nyelvvel, így nem nyelvtani szabályok és száraz anyagok elsajátítása, bemagolása a cél, hanem az, hogy használják a nyelvet, és megértsék az üzenetet, amit angolul hallanak. Játszva tanulnak a nyári tábor és nyaralás lévén nem egy szobában ülve. A tanulás sokkal gyorsabb, ha rákényszerül az üzenet megértésére mint ha csak tankönyvekből tanulja a nyelvet. Emellett az angol nyári tábor kikapcsolódást és szórakozást is nyújt a gyerekeknek, nem utolsó sorban pedig olyan helyet, ahol kicsit kinyílhatnak és megismerkedhetnek másokkal.

A káptalanfüredi üdülő és nyári tábor hatalmas terülen fekszik el a Balaton feletti dombos vidéken. Gyönyörű panoráma nyílik onnét a Balatonra. A területen sportpályák segítik a gyerekek megfelelő mozgásának kielégítését. A gyerekeknek szóló programot óriási étterem, büfé, wifi könnyíti, igy válik az üdülés harmonikus ottlétté. A frissen felújított saját balatonparti strand 5 perc gyaloglásra található a nyári tábortól. A strandon modern játszótér, csúzda, lengőcsúzda, strandröplabda pálya várja a pihenni vágyókat.

Beszédkészség fejlesztő angol nyelvi gyermektáborunkba nem csak a haladókat várjuk, hanem a kezdő angol tudással rendelkező gyerekek is a drámajátékos foglalkozásokkal hihetetlen gyorsan haladhatnak az egy hetes nyári tábor során.

Olyan aktív programot találtunk ki nekik, amely igazán nagy segítséget nyújthat az angol nyelv kezdeti tanulmányaiban.

A munka két csoportban forgószínpadszerűen zajlik. Amíg az egyik csoport az angol tanulással foglalkozik játékos formában, addig a másikban angol nyelvet tanulhatnak csapatépítő drámajátékokon keresztül, mindenki a tudásának megfelelően.

Nyári angol táborunk szeretettel várja gyermeküket Káptalanfüreden, ahol egy szórakoztató táborozással egybekötött, angol nyelvtanulási lehetőség áll rendelkezésére. A nyári táborok önmagukban is örök emléket képviselnek, de ha mindezek mellett még az idegen nyelvek megtanulását, vagy fejlesztését is segítik, akkor nem csak örömteli volt a nyári tábor, hanem értékes és iskolában is hasznosítható. Angol nyelvi táborunk ékes példája annak, hogy „kössük össze a kellemest a hasznossal”

Turnus: 2017. július 16 - 22.

Helyszín: Káptalanfüred 7 nap, 6 éjszaka

Szállás: 6-8 személyes szobákban,  teljes ellátás, programok

Részvételi díj: 59. 000 Ft +ÁFA (Szép Kártyát elfogadunk). Az ár tartalmazza a vonattal való utazás költségét.

Amennyiben több információt szeretne, kérem telefonáljon ingyenhívó, vagy +36 (30) 945 77 90 számunkon.

Jelentkezési lapot töltse ki ide kattintva: