Úszó- és sporttábor - Sport11 és Kamaraerdő
Feladjuk az úszóleckét, de ezt gyermeked szeretni fogja!

45.000 Ft

bruttó 9.900 Ft / nap

Élményközpontú napközis úszótábor, 4-12 éves korig!

Stabil úszástudás és életre szóló élmények csodás helyszínen

Fontos: a tábor kettő helyszínen zajlik: Sport11 és Kamaraerdei Ifjúsági Park

Testvérkedvezmény: 2 000 - 2 000 Ft + ÁFA

Jelentkezem
Turnusok

Gyermeked akár egész nyáron velünk tarthat, ha szeretnéd! Heti turnusokban vehet részt a kamaraerdei úszótáboraiunkon, a következő időpontokban:

5 dolog, amiért érdemes velünk tölteni a nyarat:

  1. Lenyűgöző ősfás környezet 5 hektáron
  2. Sportolás közel a városhoz, mégis tiszta, friss levegőn
  3. Többféle sportolási lehetőség
  4. Igazi tábori hangulat sok gyerekkel, változatos sportprogramokkal
  5. Kiadós étkezés: reggeli, ebéd, uzsonna

Ha eddig azt hitted, hogy a vízben nem vár gyermekedre más, csak veszély… Ha ennek ellenére ő imádja végigpancsolni a vakációt… Ha máshol már próbáltátok az úszást, de nem jártatok sikerrel…Ha úgy tudod, hogy a “pillangó” csak a lepkék elnevezése, a “gyors” pedig csak a sebességet jelöli…

Akkor eljött az ideje, hogy megismerd a napközis úszótáborunkat Kamaraerdőn!

Csodás helyszín - Kamaraerdő

A Kamaraerdei Ifjúsági Parkban csodás környezettel várjuk azokat a gyerekeket, akik igazi izgő-mozgók és szívesen vezetik le energiájukat hatalmas, 5 hektáros, ősfás, szmogmentes területen, változtatos sportprogramokkal. Első sorban úszással! A Kamaraerdei Ijfúsági Park medencéi számukra életre szóló tudást és élményeket rejtenek!

Úszásoktatás és változatos sportprogram

Mert úszni nem csak hasznos, hanem élvezetes!

Úszótáborunk legfőbb célja az élményszerzés mellett, hogy még a legkisebb kezdőket (4 éves kortól) is magabiztossággal tanítsa meg úszni a három alap úszásnemben (mell,-hát és gyorsúszás), a haladóknak pedig stílusjavító gyakorlatokat mutasson, amelytől látványos a fejlődés a napi 2x1 órás edzés hatására. Nálunk két dolog kerül fókuszba: gyermeked és az ő készségfejlesztése, melyekhez mind maximális türelemmel állunk: hiszen ez egy élménytábor, nem versenyre készülés!

A sport öröme ragadós!

Aggódsz, hogy gyermeked kezében többször látsz mobiltelefont, mint pöttyös labdát? Mozdítsd ki a digitális lázból úgy, hogy játszva építse be mindennapjaiba a sport szeretetét. Számunkra fontos, hogy az úszásoktatás mellett rengeteg játékra biztosítsunk lehetőséget. Éppen ezért a nap folyamán sok-sok sportos játékkal készülünk: lesz foci, kosárlabda, strandröpi, floorball és változatos ügyességi játékok és versenyek. Mindezeken kívül még lehetőség van arra is, hogy kerékpárt is hozzon magával a gyerek. Lesznek ugyanis bringás vetélkedők, ügyességi kerékpározás és a helyes közúti kerékpározásra való felkészítő foglalkozás is.

A haladók sem unatkoznak!

A haladókkal külön (is) foglalkozunk és tudásszintjüknek megfelelő feladatokat adunk nekik. Akár a pillangó úszásnemet is elsajátíthatják! Ha van kedvük hozzá, az úszóedzés részeként még vízilabda előkészítő feladatokat is végezhetnek (labdaadogatás, kapura lövés, páros és/vagy hármas feladatok, taposás, labdavezetés, stb.).

Vízből lóhátra?

Amíg pihentetjük az úszóizmainkat, hetente egyszer ellátogatunk lovagolni, hogy a szárazföldi kalandokat se hanyagoljuk el. A lovaglás díja 4000 Ft (mely tartalmazza a külön buszos utazást és a 15 perces lovaglás).

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem