Velünk garantált lesz a sportélmény!

Tour de Balaton Bringásport- és Családi tábor

1. Csodálatos Balaton parti környezetben kerékpározhat

2. Jól megszervezett teljesítmény túra klassz baráti csapattal

3. Egy igazi rendőrségi bringás teszt oktatásban részesülhet

Remek kaland a Balaton körül, fergeteges programokkal igazi bringás barátokkal és maradandó élményekkel. Olvassa el mit mondtak rólunk azok, akik már átélték Bringatáboraink felejthetetlen napjait…

Helló Lányok! Helló Fiúk! Kedves Szülők, Nagyszülők!

A tábor időpontja:

2017. július 30. - augusztus 5-ig, 7 napon és 6 éjszakán át. Találkozó Siófokon, és a tábor végén is oda fogunk visszatérni.

Mit gondolnak, képesek néhány óra alatt letekerni 45-50 km-t? Van olyan haverjuk, osztálytársuk, aki az egész Balatont körbebringázta már? És ki ne akarna egy szuper csapatban eltölteni 9 pörgős napot és 8 izgalmas éjszakát? Ha igazi kalandot keres a család számára, ha szívesen kerekeznek jó fej lányokkal és srácokkal, ha szeretik a természetet és a szabadságot, jöjjenek és vegyék fel velünk az iramot!

Mi már 9. éve nyomjuk a pedált, és évről-évre egyre többen pattanunk nyeregbe, hogy élvezzük a forró Tisza tavi vagy balatoni szelet, a jéghideg fagylaltot, a hullámzó tavat, az egymással való viccelődést, a mosolyt és az önfeledt kacagást.

Kinek ajánljuk?

Ha elmúlt 8, de még nincs 18, akkor köztünk a helye! Hozhatja mindenki a tesóiját és a barátaidat is! Vagy akár az egész családot!

Mi lesz a program?

Egy hét alatt körbetekerjük az egész nagy magyar tengert, a Balatont. Íme, az útitervünk!

Kerékpározz a Balaton körül!

Mi vár ránk a tekerés mellett?

Csúszdapark, strandolás, sportvetélkedők, rengeteg játék, rendőrségi bringás kresz bemutató és az elmaradhatatlan tábortűz.

Hol lesznek a szállások?

A szállásokra többnyire kőépületeket, faházakat, diákszállásokat veszünk igénybe, ahol 2-3-4 ágyas szobák vannak, de a tábor jellegét és a kalandvágyat csillapítva egyszer fogunk sátorban is aludni.

Étkezni hol fognak a gyerekek?

Étteremben étkezünk szinte minden esetben.

Kell-e saját bringát hozni?

Igen, jó ha saját bringával tud jönni, de kölcsönözni is lehet. Amennyiben ilyen jellegű igénye van, tudunk ebben segíteni.

Mit hozzon magával?

jól felszerelt bringa, pótgumi, javítókészlet, láthatósági mellény, bukósisak, kulacs (mindig újra töltjük) fürdőruha, tisztálkodó szerek, minimum 7 napra elegendő váltás holmi, sátor, hálózsák, és még pár apróság, amit külön levélben fogunk megküldeni.

Önállóbb lesz a tábor végére a gyerek?

Igen, mindenképpen változást fog hozni az életében a kaland, a 7 napi távolság a megszokott környezettől, szülőktől. Aki egyedül jön, annak meg kell oldania egy sor olyan dolgot, mint pl. a napi ki és bepakolás és cuccainak a rendben tartása, az étkezésekre való pontos érkezés, idegen gyerekekhez való alkalmazkodás és egymás segítése az út során.

Miért ajánlják azok, akik már átélték a Bringatábor napjait? És miért ajánlják azok a szülők, akiknek a gyermekei velünk táboroztak már?

 • „Örök élmény maradt a gyerekeknek.”
 • „Jövőre a testvére is feltétlenül szeretne menni.”
 • „Még most is tartja a fiam a kapcsolatot az új barátokkal.”
 • „Szuper a csapat.”
 • „Annyi szeretet és odafigyelést kapnak, mint otthon.”
 • „Kellő önállóságot ad a gyerekeknek.”
 • „Igazán élvezetesek a programok.”
 • „Biztonságban érezhettük a gyermekeinket.”
 • „Felnőttként kezelik őket.”
 • „Eddig soha nem sportolt a gyerek, még féltünk is, hogy nem fogja bírni. De a tábor óta rendszeresen sportol, és a súlyfeleslegéből is leadott már.”

Kerékpározz a Balaton körül!

Kell-e edzeni a tábor előtt vagy hosszabb biciklitúrát tenni?

Nem szükséges, azonban ajánljuk, hogy a megelőző időszakban kevesebbet üljön a számítógép előtt, javasoljuk a heti 2-3 alkalommal történő 10-20 km-es távok megtételét.

Felhívjuk a figyelmet, hogy tavaszi szünetben lesz „Bebringázó bringatúra”, amire már most érdemes jelentkezni!

Mi történik, ha elromlik a bringa?

Vannak a csapatban mindig olyan ügyes emberek, akik értenek hozzá, és azonnal megjavítjuk. De legalább egy olyan szakember jön velünk az úton, aki ért a bringákhoz. Ezen kívül az utunk során több bicikliszerelő szaküzlet is van, ahol szakszerűen meg tudják javítani vagy akár kereket tudnak cserélni.

Mi történik, ha megsérül a gyermek?

Van nálunk teljes egészségügyi és baleseti kötöző csomag, de természetesen nagyobb sérülések esetében megfelelő szakember segítségét vesszük igénybe.

Mennyibe kerül?

A teljes program ára: 49. 000 Ft +ÁFA  (Szép Kártyát elfogadunk)

A fenti árat 2017. április 30-ig való lefoglaláshoz tudjuk garantálni.

Az ár a következőket tartalmazza:

 • Napi háromszori étkezés (1. nap vacsora, 7. nap reggeli)
 • Szállás
 • Belépők
 • A csomagok buszos szállítása

Mennyi zsebpénzre van szükség? 

Javasoljuk a napi kb. 1000 Ft költőpénzt üdítő, fagyi, rágcsálni valók elfogyasztására, kisebb ajándéktárgyak  vásárlására.  Fontos a nyári melegben legalább 3-4 l víz elfogyasztása.

Kiindulási helyszínre kell-e vinni a bringát?

Igen, Siófokon lesz a találkozó, oda bringával kell megérkezni. Azonban ha nem tudodja semmiképpen megoldani az oda való szállítást, akkor kérje segítségünket. 

A balatoni bringatáborunk a sportkedvelők, azon belül is a biciklisek kedvenc választása. Azonban azoknak is kiváló, akik kihívásokat keresnek, hiszen a Balatont körbebringázni, önmagában is egy emlékezetes eredmény. Az egész család számára maradandó élmény a balatoni bringatáborunk, hisz főként családi program.

Hogyan fizethetek?

Töltse ki jelentkezési lapunkat, és ott jelölje be fizetéssel kapcsolatos igényeit.

Hol érdeklődhetek?

További részletekkel állunk minden érdeklődő anyuka és apuka, nagyszülők valamint a fiúk és a lányok rendelkezésére elérhetőségeinken.

Jelentkezési lapot töltse ki ide kattintva: