Velünk garantált lesz a sportélmény!

Úszótábor - KÜLKER Park

1. budai panorámás zöldövezet

2. páratlan sportélmény

3. garantáltan szmogmentes területen sportolhat

Csodálatos környezet, igazi nyári pancsolás, amikor alkalma nyílik az úszástanulásra. Ha jól megy, bevetheti magad a vízi játékok sűrűjébe is

Nyári tábor gyönyörű környezetben

Úszótábor a budai zöldövezetben, ahova a vízimádó gyerekeket várjuk, akik gyorsan szeretnének megtanulni őszni és akik nem tudják elképzelni a nyarat víz és úszótábor nélkül! Budapest és vonzáskörzetében élők számára a legjobb választás a külker parki úszótábor. Nem csak azért, mert a környezet rendkívül szép, hanem azért is, mert az elhelyezkedésének köszönhetően szmogmentesnek nevezhető, főként a többi, átlagos, budapesti/belvárosi úszó táborok és úszásoktatást végző helyszínekhez képest. Az egészség nem csak attól függ, hogy mennyit sportolnak, hanem attól is, hogy milyen környezetben teszik ezt! A Budapesten található külker parki úszótáborunkban az egészséges szórakozás és úszástanuláshoz minden feltétel adott. Bővebb információt lejjebb olvashat:

Nyáron, amikor nagy a meleg és csak egy jó kis pancsikolásra vágyunk, legjobb döntés víz közelébe menni pl. egy úszótáborba.

Legideálisabb terület egy úszótábor vagy bármilyen nyári tábor csemetéd számára. Nyári táborunkban, a KÜLKER Park gyönyörű ősfás területén, ahol a medencéket körbeveszi a budai helyek által nyújtott zöldövezet, csodálatos panorámás kilátásban lehet része.

Miért olyan különleges élmény egy nyári tábor a KÜLKER Parkban?

A friss levegőn kislétszámú csoportokban, fűtött medencékben tanulhatnak a gyerekek úszni. Már 4 éves kortól vállaljuk a gyermekek úszásoktatást. A nyári tábor pedig alkalmas a gyors úszás tanulásra, hiszen nem kell semmi mással foglalkoznia a gyerekeknek, mint a vízben való feladatok elsajátítására, melyeket naponta legalább kétszer végeznek. Egy hét alatt így komoly eredményre lehet számítani, melynek során a gyors-hát-mellúszás alapjait lehet megtanulni. Aki számára pedig ez nem jelent kihívást, annak a mély vízben tudnak edzőink stílusjavító, gyerekek számára könnyen elsajátítható feladatokat kínálni.

A jól megérdemelt munka eredménye pedig még a nyári táborban is a játék!

A napi két úszóedzés után olyan vízben végezhető játékokat, ügyességi- és fejlesztő gyakorlatokat végeztetünk a gyerekekkel,       melynek során megtanulnak pl. víz alatt búvárkodni, vízben biztonságosan mozogni. Egymást segítve tanulják meg a felnőttek "játékait", mint pl. a baba-mama úszást, azaz párokban való gyakorlatokon keresztül tudunk észrevétlenül a gyerekeknél kimagasló eredményt elérni.

Az úszások közötti időben próbálunk minél több sportolási lehetőséget biztosítani, mint pl. foci, atlétika, ping-pong, floorball, kosárlabda stb.

Minden héten egyszer pedig extra programokon lehet részt venni, ahol többek között  Kalandpark, Csodák palotája, nyári bobpálya, vagy sárkányhajózás stb. van (időjárástól függően) betervezve.

Gyerektáboraink az ország több pontján is elérhetőek, rengeteg különböző táborozási lehetőséggel együtt. Ha a gyermekük érdeklődik az úszás és vízi sportok iránt, ráadásul a Külkerpark elérhető távolságon belül van, akkor ez a tábor kimondottan Önöknek való. A külkerparki úszótáborunk rendelkezésükre áll, amennyiben az úszás okoz örömet gyermekének.

Heti turnusokban 2019. június 17. - augusztus 30-ig (jún.17-21., 24-28., júl.1-5., 8-12., 15-19., 22-26., 29-aug.2., aug.5-9., 12-16., 19-23., 26-30.). A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 - ig tart.

Helyszín: Budapest, II. KÜLKER PARK Budakeszi út 73/c.

Részvételi díj: 35.433 Ft / 5 nap +ÁFA (bruttó 9.000 Ft / nap) (reggeli-ebéd-uzsonna)
Egy napi részvételi díj: 7.874 Ft / nap +ÁFA (bruttó 10.000 Ft / nap) (reggeli-ebéd-uzsonna)
Kettő vagy több testvér jelentkezése esetén1.000 Ft / gyermek kedvezményt adunk. 

Szép kártyát elfogadunk!

Amennyiben több információt szeretne, kérem telefonáljon ingyenhívó, vagy +36 (30) 945 77 90 számunkon.

Jelentkezési lapot töltse ki ide kattintva: