Velünk garantált lesz a sportélmény!

Úszó- és sporttábor - Kamaraerdő

1. 5 hektáros ősfás környezetben sportolhat

2. Gyermek centrikus környezet várja távol a város zajától

3. legolcsóbb megoldás gyermekének szabadidős eltöltésére

Vidám úszótábor, ahol 1 hét alatt profi úszóvá válhat! Ráadásként változatos gyerekprogramok várják, új barátokkal, nagyszerű szabadidős játékokkal…

Egy hét alatt úszni tanulni…

Az Úszótábor minden évben is szeretne minél jobban az úszás tanulás szerelmeseinek kedvezni és az úszó tábor igényeinek megfelelni.

Sportolni öröm!

Ilyenkor az igazi kikapcsolódáshoz elengedhetetlen az, hogy valami mást csináljon a gyermek, mint amit év közben megszokott. Jó választás lehet egy vidám úszótábor, ahol nem csak úszásoktatás és úszás tanulás köti le a gyerekek figyelmét, hanem a változatos gyerekprogramok, amiket rendkívüli gondossággal állítottunk össze. 

Az úszótábor célja

Elsősorban az, hogy a kezdőket megtanítsa úszni, a haladókat pedig vízbiztonságot adó technikai feladatok alapos elsajátítására ösztönözze. Gyerekközpontú oktatási elveknek megfelelően tanulhatnak a gyerekek. Emellett a nap folyamán rengeteg játék, verseny, foci, tánc, kosárlabdasuli, strandröpi, ügyességi játékok, floorball és egy új - már egyre nagyobb teret hódító sportág - a nordic-walking szabályaival, a különféle sportágakról való beszélgetésekkel próbálunk rávilágítani arra, hogy milyen fontos és elengedhetetlen része életünknek a sport. A gyerektáborunk 2016-ban is elhivatott arra, hogy a nyári tábort gyerekeknek való programokkal tegye rendkívül változatossá.

Úszótáborba 4 éves kortól várjuk a kicsiket.

Vízilabda táborba 8 éves kortól lehet jönni, ajánljuk már úszni tudó, csapatjátékot kedvelő gyerekeknek.

Úszó és vizilabda táborunk kiváló időtöltést garantál mindazoknak, akik az úszás, vízilabda és egyéb vízi sportoknak nagy kedvelői. Azonban nem csak akkor jó választás, ha valaki már tud úszni, hanem azoknak is, aki még csak tanulgatják, vagy szeretnék megtanulni az úszást.

Heti turnusokban 2017. június 19 - augusztus 31-ig (jún.19-23., jún.26-30., júl.3-7., júl.10-14., júl.17-21., júl.24-28., júl.31-aug.4., aug.7-11., aug. 14-18.). A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 - ig tart.

Helyszín: Budaörs, Kamaraerdei Ifjúsági Park

Részvételi díj: 23.000 Ft +ÁFA, + Lovaglás 1.600 Ft + ÁFA, + Kalandpark 3.150 Ft + ÁFA

A lovaglás és a Kalandpark programok a különbuszos utazás díját is tartalmazzák.

Kapcsolódó cikk: A bor és a sport kapcsolata címmel a balintinfo.hu-n olvasható.

Amennyiben több információt szeretne, kérem telefonáljon ingyenhívó, vagy +36 (30) 945 77 90 számunkon.

Jelentkezési lapot töltse ki ide kattintva: