Velünk garantált lesz a sportélmény!

Tenisz tábor - nyári tábor - Külkerpark

1. Kis létszámú csoportokban tanulhat

2. Rendben tartott salakos pályákon játszhat

3. Fűtött úszómedencékben hűsölhet

Sportválasztó nyári táborunkban kipróbálhatja a tenisz alapjait. Ha elvarázsolja, ez lehet az első lépés a világversenyekre!

Tuddja meg, mennyire a teniszezés szerelmese!

Az egészséges életmódra nevelést már kicsi korban el lehet és kell kezdeni. Tenisz táborba várjuk azokat a teniszezést kedvelő gyerekeket, akik nem csak a teniszt szeretik, hanem szívesen játszanak más labdás és csapatjátékokat is.

Minden gyermekben van valamilyen tehetség valamely sportág tekintetében, csak meg kell találni a neki megfelelőt. Mi segítünk ebben.

Meggyőződésünk, hogy sportot választó nyári táborainkban időt-energiát- és nem utolsó sorban pénz spórolhat meg azzal, hogy nálunk egy időben, egy helyen kipróbálhat egy sor olyan sportágat, melyek általában népszerűek lehetnek a gyerekek körében. A nyári táborunkban könnyebb lesz döntést hoznia, mely sportágat válassza.

Nyári gyerekprogramok és tábor a Külker Parkban: TENISZ naponta 2 x 1 óra, foci, floorball, vízilabda, görkori, kosárlabda, kézilabda. De ezen kívül számtalan érdekes és sportos játékban is részt lehet venni.

Ne felejtse, az olimpiára való felkészülés első lépéseit nálunk megteheti!

A tenisztábor programját minden héten egyszer extra programok gazdagítják, ahol többek között  Kalandpark, Csodák palotája. Zoo Állatkerti program vagy nyári bobpálya stb. van időjárástól függően betervezve.

A tenisz kipróbálása a nyári tábor életében szerintünk nem úrisport. Mi tudunk teniszütőt is biztosítani azoknak, akik igénylik és igy azoknak is hozzáférhetővé tudjuk tenni a tenisztáborban való részvételt, akik nem rendelkeznek megfelelő teniszfelszereléssel.

Nyári tenisztáborunk a külkerparkban könnyedén megközelíthető és tartalmas kikapcsolódást nyújt gyermekének, aki lehetséges, hogy a teniszben találja meg azt az örömet, ami egy életen át biztosítja, hogy nem fog sportmentes életet élni. Ha korán elkezdi a teniszt, nem csak szórakozással gyarapodhat, hanem komoly sportkarrier kezdete is lehet számára.

Heti turnusokban 2019. június 17. - augusztus 30-ig (jún.17-21., 24-28., júl.1-5., 8-12., 15-19., 22-26., 29-aug.2., aug.5-9., 12-16., 19-23., 26-30.). A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 - ig tart.

Helyszín: Budapest, II. KÜLKER PARK Budakeszi út 73/c.

Részvételi díj: 35.433 Ft / 5 nap +ÁFA (bruttó 9.000 Ft / nap) (reggeli-ebéd-uzsonna)
Egy napi részvételi díj: 7.874 Ft / nap +ÁFA (bruttó 10.000 Ft / nap) (reggeli-ebéd-uzsonna)
Kettő vagy több testvér jelentkezése esetén1.000 Ft / gyermek kedvezményt adunk. 

Szép kártyát elfogadunk!

Amennyiben több információt szeretne, kérem telefonáljon ingyenhívó, vagy +36 (30) 945 77 90 számunkon.

Jelentkezési lapot töltse ki ide kattintva: