Velünk garantált lesz a sportélmény!

Bűvész nyári tábor

Igazi bűvésszé képezheti magát kicsi és nagy egyaránt, hogy aztán elvarázsolhassa az osztálytársakat, barátokat vagy akár a családtagokat egy káprázatos mutatvánnyal…

A tábor ideje alatt különféle trükköket tanulhatnak meg a gyerekek a mikromágia területén. De az ügyesebbek és bátrabbak látványosabb büvész bemutatókra is készülhetnek. Ezzel gyakorolják a színpadi bűvészetet és előadásmódot is valamint a hét végén bemutatják a tanultakat a családtagoknak is.

A napi program: délelőtt mindig új trükkök tanulása, délután a tanultak begyakorlása. Emellett rengeteg játék, sport, fürdőzés a Balatonban valamint a szabadidőkben kommunikációs és drámajátékos foglalkozások gazdagítják a programot.

A káptalanfüredi bűvésztáborunkban gyermekek, kicsik és nagyok, egyaránt jelentkezhetnek, ha érdekli őket a bűvészkedés, és ha szeretik a bűvész trükköket. A tábor keretein belül, gyermeke is sok trükköt tanul, de nem csak a bűvészkedésről szól. Számos egyéb szórakozási lehetőség is segít abban, hogy gyermeke számára egy felejthetetlen nyári élmény legyen a káptalanfüredi nyári táborunk. Sportolás, fürdőzés, és számtalan egyéb játék/lehetőség áll rendelkezésre, hogy gyermeke évekig mesélhessen a legörömtelibb nyárról, amiben része volt.

Turnus: 2017. július 16-22-ig (8-18 éves korosztályt várjuk)

Helyszín: Káptalanfüred 7 nap, 6 éjszaka

Szállás: 6-8 személyes szobákban, teljes ellátás, programok

Részvételi díj:  59. 000 Ft +ÁFA+ AJÁNDÉK bűvészdoboz!   (Szép Kártyát elfogadunk). Az ár tartalmazza a vonattal való utazás költségét.

Amennyiben több információt szeretne, kérem telefonáljon ingyenhívó, vagy +36 (30) 945 77 90 számunkon.

Jelentkezési lapot töltse ki ide kattintva: