Velünk garantált lesz a sportélmény!

Labdamánia Külkerpark

1. 5* - os budai zöldövezetben sportolhat  

2. szinte minden labdás játékot kipróbálhat

3. garantáltan időjárás biztos helyen sportolhat

Ha gyermeke a labda szerelmesei közé tartozik, köztünk a helye! A tábor 5 napja csak a labdáról és Róla fog szólni!

Ha szereted a labdás sportokat és játékokat, itt a helyed!

Gyermekeknek talán az első igazi sportos játéka a labda. A guruló tárgy élvezetessé tudja tenni a sportolást, a labda birtoklási vágya felébreszti mindenkiben a küzdelem iránti érzéseket.

Ha szereted a labdajátékokat és még álmodban is csak gurítani vagy pattogtatni tudsz, bármiről legyen szó, akkor itt a helyed!

Most kipróbálhatod:

  • kosárlabdát,
  • focit,
  • kézilabdát,
  • lábteniszt és floorballt,
  • görkorit,
  • ping-pongot,
  • vízilabdát,
  • labdás pókfocit

és még ki tudja mennyi labdás ügyességi és fejlesztőjátékot.

A kosárlabda nyári táborba várjuk elsősorban a kosárlabdát szerető gyerekeket, akik szeretnének sokat tanulni és fejlődni egy hét alatt. De ebbe a nyári táborba várjuk azokat is, akik szeretnék magukat próbára tenni olyan labdajátékokon keresztül, ahol cél mindig az ellenfél legyőzése.

A labdajátékok rendkívül módon fejlesztik a gyermekek tudatos fegyelmezettségének kialakítását és fejlődését. A végeredmény pedig mindig a kellemes érzelmi állapot, mely sikerélménnyel párosul.

Ha gyermeke vonzódik a sportokhoz, azon belül is a labdajátékokhoz, akkor a legjobb helyen jár. Nyári sporttáborunkban számtalan sportnak hódolhat. Legyen szó akár fociról, kosárlabdáról, kézilabdáról, görkorizásról, vagy akár lábteniszről, floorballról, nálunk a sporttáborban aktívan hódolhat kedvenc labdajátékának.

A kellemes időtöltés és az aktív sport garantált.

Heti turnusokban 2018. június 18. - augusztus 31-ig (jún.18-22., jún.25-29., júl.2-6., júl. 9-13., júl. 16-20., júl.23-27., július 30-augusztus 3., aug.6-10., aug.13-17., aug.20-24., aug. 27-31.). A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 - ig tart.

 

Helyszín: Külkerpark

Részvételi díj: 31.417 Ft / 5 nap +ÁFA (bruttó 7.980 Ft / nap) (ebéddel) reggeli-ebéd-uzsonnával  (Szép Kártyát elfogadunk)
Kettő vagy több testvér jelentkezése esetén: 29.842 Ft / 5 nap +ÁFA (7.580 Ft / nap) (reggeli-ebéd-uzsonnával)

Amennyiben több információt szeretne, kérem telefonáljon ingyenhívó, vagy +36 (30) 945 77 90 számunkon.

Jelentkezési lapot töltse ki ide kattintva: