Úszótábor - Siófok
Egyhetes úszótábor a főszezonban!

95.000 Ft

bruttó 13.571 Ft / nap

Élményközpontú ottalvós vagy akár bejárós úszótábor, 6-12 éves korig!

Fürödj velünk a nyári élményekben!

Jelentkezem
Turnusok

Szállás

Háromcsillagos siófoki szállásunk 200 méterre található a parttól. Évek óta visszatérően igénybe vett szállásunk kedvező elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy minden nap élményfürdőzzünk a Galérius fürdőben és strandoljunk a Balatonnál. Nekünk a Balaton a Riviéra!

5 dolog, amiért érdemes velünk tartani:

 • Gyermeked 1 hét alatt megtanulhat úszni (napi 2 x 1 óra), legalább a 3 fő úszásnemben.
 • Naponta többször fürödhet és úszhat felügyelettel a Balatonban és a híres Galerius élményfürdőben, mindezt a FŐSZEZONBAN.
 • 7 napot és 6 éjszakát tölthet egy többszörösen kipróbált, 3 csillagos szálláson, amely pár perc sétányira található a Balaton szívünknek kedves vizétől.
 • A programból nem maradhat ki a hajókirándulás sem!
 • Részt vehet kerékpáros túránkon, amikor felfedezzük a környéket.
 • Akár még Te is vele tarthatsz erre az egy hétre!

Amikor a Balatonra látogattok nyaranta, mindig félted gyermekedet, hogy vízbe esik, amikor vízibicikliztek? Egy pillanatra sem téveszted szem elől, mert egyet pislogsz és már nyakig merül a vízben? Vagy éppenséggel szeretnéd, ha homokvár építés mellett az úszásban is magabiztos lehetne? Leendő hableányok és delfinek szülei, figyelem!

Egyedülálló úszótáborral várunk Siófokon! Ismerd meg a részletes programot!

Ottalvós vagy akár bejárós úszótábor Siófokon - Ilyen az igazi vakáció!

Vannak úszótáborok, ahol az úszóedzések szorongással kezdődnek és negatív élménnyel zárulnak. Nem csoda hát, hogy azok a gyerekek, akik az esti hajmosáskor is könnyekre fakadnak, nem szívesen merülnek el máskor sem a vízben, különösen ha nem ér le a lábuk. Tudj meg többet arról, kiknek ajánljuk táborunkat!

Ha most ismerkedik az úszással… - Nem lesz többé szükség a karúszóra!

Az ilyen helyzeteket a tábor vezetője és egyben oktatója, a 40 éves szakmai múltra visszatekintő úszásoktató, Owolabi Gabriella nem csak kihívásnak, hanem lehetőségnek is tekinti. A több ezer ember kialakult “víz-biztonságáért” (gyermek és felnőtt úszásoktatás, gyermektáboroztatás) felelős Gabriella türelemmel és kitartással kezel minden olyan helyzetet, ahol be kell vetnie pedagógiai érzékét: legyen szó szorongásról vagy hisztiről, de akár a kicsikre gyakran jellemző tábori honvágyról. Éppen ezért a te gyermeked is jó kezekbe kerül a napi 2 x 1 órás úszásóra során, ha:

 • Elmúlt 6 éves, de még nincs 13
 • Szeretne megtanulni úszni a 3 úszásnemben (hát-,mell- és gyorsúszás) vagy
 • Szereti a változatos sportprogramokat és játékokat
 • Rajong a természetes vízért (Balaton) és az élményfürdőkért is, csúszdaparkkal (Galerius fürdő)
 • Szeretne új barátokat szerezni és sokat mozogni, játszani a nyáron

Ha már jól úszik… - Ki sem lehet csalogatni a vízből?

Táborunk specialitása, hogy nem csak a kezdőkkel, hanem a haladókkal is külön foglalkozik. Nálunk gyermeked megtanulhatja akár a pillangó úszást, csiszolhat szakoktatónkkal az úszásstílusán és megtanulhat olyan technikákat mint a fejesugrás, bukfenc a vízben, a víz alatti úszás vagy a búvárkodás.

Igazi nyári programok a Balatonnál! - A medencén kívül se unatkozunk!

Számos izgalmas programötlettel készülünk erre a hétre, hogy mindenki megtalálhassa az igazán kedvére való elfoglaltságot.

Galerius fürdő

A siófoki Galerius élményfürdőben nem csak az úszás alapjait sajátítják el a gyerekek kiscsoportos foglalkozások keretében, hanem a játékidőben élvezhetik az élménymedencéket, a csúszdaparkot és akár a mókás vízisakkot. Azért választottuk táborunk egyik fő helyszíneként a Galerius-t, mert az uszodai része zárt, így a gyakorlatokat még a rossz idő sem befolyásolhatja.

Száguldás kétkeréken

Hozd el a bringát és gurulj velünk! A héten többször teszünk kirándulást Siófok centrumába, és kerékpárral már az odajutás önmagában is élmény és kaland. Ha nincsen éppen saját bicikli, tudunk segíteni az olcsó kölcsönzésben.

Hajóval a Balatonon

A hét folyamán egyszer elmegyünk hajókázni, igénybe véve a Balatoni Hajózási Zrt. kalózhajó programját vagy tihanyi hajókirándulását. Mivel számunkra fontos, hogy igazi élményt adjunk a gyermekeknek, ebben a kérdésben övék a választás és ők hozzák meg a döntést.

Sport minden nap

Minden nap változatos sportprogrammal vetjük bele magunkat a játékba, a medencén kívül is. Lesz floorball, foci, esti vetélkedők, sorverseny, ügyességi játékok, rossz idő esetén pedig kézműveskedés.

Tábor és családi nyaralás? - Még Anya és, Apa vagy a Nagyszülők is eljöhetnek, velünk lehetnek!

Gyermeked első táborozó? Félsz elengedni egy hétre, de nem szeretnéd megfosztani a táborozás életre szóló élményeitől sem? Akkor tarts vele, és legyen ez a hét számára tábor, számodra pedig családi nyaralás! Napközben velünk tölti az idejét, de este melletted nyugodhat meg a sok élmény után. Ha szeretnéd elkísérni, kedvezményes áron tudunk számodra étkezést és szállást biztosítani a táborunk helyszínén (3 csillagos szállás, szobánként saját fürdőszobával). Amíg ő játszik és táborozik, tiéd lehet az édes pihenés a Balaton partján…

Erre a megoldásra kérjen külön árajánlatot az [email protected] email címen!

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem