Úszó- és sporttábor - Külkerpark
Ússz velünk az élményekben!

39.370 Ft + ÁFA

Élményközpontú napközis úszótábor, 4-12 éves korig!

Az úszótempó és a helyes technika fontos, de nálunk gyermeked a legfontosabb!

Testvérkedvezmény: 1 000 - 1 000 Ft + ÁFA

Jelentkezem
Turnusok

A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 óráig tart, tehát napközis tábor, így a kezdő táborozók számára is alkalmas, mert nem kell elszakadniuk hosszabb időre a szüleiktől.

5 dolog, amiért érdemes velünk tölteni a nyarat:

  1. Budai panorámás zöldövezet a Külkerparkban
  2. Szmogmentes sportolási lehetőség
  3. Jól karbantartott, fűtött medence
  4. Egészséges szórakozás - úszásoktatás és játékos sportélmény
  5. Kiadós étkezés: reggeli, ebéd (három fogásos), uzsonna

Már akkor aggódni kezdesz, amikor gyermeked térdig gázol a vízben? Szeretnéd, ha karúszó és úszógumi nélkül is igazi biztonságban tudhatod? Fontosnak tartod, hogy megadd számára a lehetőséget, amellyel megbízható úszás tudásra tesz szert? Vagy szeretnéd, hogy már meglévő készségeit minél hatékonyabban és gyorsabban fejlessze látványosan, akár egy hét alatt?

Akkor ismerd meg a külkerparki napközis Úszótábor programját!

Lenyűgöző helyszín - Külkerpark

Nem csak az a fontos, hogy gyermeked magabiztos legyen a vízben, hanem hogy igazi kikapcsolódást nyújtó helyszínen élvezze a vakációt és a víz, a természet közelségét. Ezért a Budapesten vagy vonzáskörzetében élők számára a legjobb választás a külkerparki napközis úszótábor. Nem csak azért, mert a környezet rendkívül szép, ősfás környezetben található, hanem mert az elhelyezkedésének köszönhetően szmogmentes, amelyet kevés budapesti/belvárosi úszó tábor képes garantálni!

Táborunk az olyan vízimádó gyerkőcök paradicsoma, akiket csak fagylalttal lehet kiimádkozni a vízből minden nyaralás alkalmával. Ha a te gyermeked is sellőnek vagy delfinnek született, a fűtött medencékben igazi élmény lesz számára a pancsolás és a közös, játékos munka, amit rugalmasan alakítunk ki annak érdekében, hogy elsajátítsa az úszás alapjait vagy tovább fejlődjön!

Úszásoktatás és változatos sportprogram

Ki sem akar majd jönni a vízből!

Vízi játékok és nyári pancsolás, sporttal ötvözve: úszótáborunkban első az egészség és az egészséges életmódra nevelés játékos formában, azzal a céllal, hogy a legkisebbek és a nagyobbak is elsajátíthassák az úszás alapjait és kialakuljon a vízbiztonságuk. Számos ügyességi- és fejlesztő gyakorlatot végeztetünk a gyerekekkel szakértői felügyelet alatt, amely során megtanulják a biztonságos vízi mozgást és a felszíni búvárkodást is.

Kis létszámú csoportok, látványos eredmény!

Nagy hangsúlyt helyezünk rá, hogy gyermekeddel kis létszámú csoportokban foglalkozzunk. Ezzel nem csak biztonságban tudhatod őt, de biztos lehetsz benne, hogy az elsajátított gyakorlatok valóban jól fognak rögzülni számára. Mindig vár majd rá két segítő kéz és egy kis bátorítás!

Bátor kis kezdőknek

Az úszótáborba már 4 éves kortól várjuk a vízszerető kis jelentkezőket, akiket eddig megszerzett tudásuk alapján fejlesztünk. Garantált a gyors és lelkes úszástanulás, naponta legalább 2 úszóedzés, amely során elsajátíthatja a gyors-,hát- és mellúszás alapjait.

Vízimádó haladóknak

Azokra is gondolunk, akik már nagyobb magabiztossággal mozognak a vízben. Ha gyermeked számára az alapok már nem jelentenek kihívást, akkor sem fog unatkozni! Edzőink a mély vízben segítik őt stílusjavító, gyerekek számára is teljesíthető, fejlesztő úszófeladatokkal.

Sportolási lehetőség a medencén kívül is!

Már ráncos a talpa a pancsolástól? Bármikor pihenhet és megszáradhat a szárazföldön! A játéknak nincs határa: nálunk nem fogja a telefonját nyomkodni, mert változatos alternatívát kínálunk a sportolásra a medencén kívül is, legyen szó fociról, atlétikáról, ping-pongról, floorballról vagy kosárlabdáról. Egy biztos: este úgy fog aludni, mint a bunda!

Extra program minden héten!

Minden héten egyszer pedig hagyunk lehetőséget arra, hogy megszáradjon a fürdőruha! Elhagyjuk a tábor területét és extra programban veszünk részt. Ilyen többek között a lovaglás (4000 Ft, amely tartalmazza a külön buszos szállítást és a 15 perces lovas oktatást), vagy akkor sem unatkozunk majd, ha rossz az idő: ellátogatunk zárt játszóházba mint amilyen például az Izgiland és a Csodák Palotája.

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem