Tenisztábor - Siófok
Egyhetes tenisztábor a főszezonban!

99.000 Ft

bruttó 14.143 Ft / nap

Szuper programokat “szerválunk” ottalvós vagy akár bejárós tenisztáborunkban!

Talán itt születnek a jövő teniszbajnokai? Várjuk a 7-15 évesek jelentkezését!

Jelentkezem
Turnusok

Szállás

Háromcsillagos siófoki szállásunk 200 méterre található a parttól. Évek óta visszatérően igénybe vett szállásunk kedvező elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy minden nap élményfürdőzzünk a Galérius fürdőben és strandoljunk a Balatonnál. Nekünk a Balaton a Riviéra!

5 dolog, amiért érdemes velünk tartani:

  1. Gyermeked egy hét alatt megtanulhatja többek között a tenisz alapjait vagy tökéletesítheti a technikáját! Garantált az aktív és változatos vakációzás!
  2. Minden nap élményfürdőzhet a Galérius fürdőben és lubickolhat a Balatonban.
  3. Extra programként egy balatoni hajókirándulás is vár rá!
  4. Jó hangulatban sportolunk és kapcsolódunk ki Siófokon, méghozzá a főszezonban! Akár még Te is gyermekeddel tarthatsz!
  5. 7 napot és 6 éjszakát töltünk a Balatontól 200 méterre található, többszörösen kipróbált, háromcsillagos szállásunkon, teljes ellátással.

Nekünk a Balaton a Riviéra, még akkor is, ha nem csak az úszás, a gondtalan pancsolás, hanem egy sárga teniszlabda képe lebeg a szemünk előtt. Válaszd gyermektáborunk egyhetes, ottalvós táborát (a környékbeliek akár bejárósok is lehetnek) és mi gondoskodunk az aktív pihenésről! Tenisz és sportprogramjaink során gyermeked félre teszi majd a kütyüit és helyettük a teniszütőt, a labdát forgatja majd a kezében. Csak még nagyobb örömmel!

Igény esetén teniszütőt tudunk adni :)

Ismerd meg az egyhetes siófoki tenisztábor legfontosabb tudnivalóit!

Tanulj meg teniszezni Siófokon!

Teniszpályától a Balaton partig

Olyan nyári vakációt szeretnél gyermekednek, amely mindössze távol tartja az unalmat? Vagy olyat, amelyik kellőképpen átmozgatja és megszeretteti vele a sportos életmódot? Azon tűnődsz, hogy tematikus sporttáborra essen a választás vagy szeretnéd, ha több mindent is kipróbálhatna? Akkor mit szólnál a következőhöz: forró teniszpályás edzés után frissítő lazulás a Balaton vízpartján - jól hangzik? Akkor megtaláltad az ideális nyári tábort!

Teniszoktatás kezdőknek és haladóknak

Tenisztáborunkban gyermeked akkor is hasznos ismeretekkel gazdagodik, ha még sosem fogott teniszütőt a kezében, de akkor is, hogyha már stabil alapokkal rendelkezik és szeretne csiszolni a tenisz technikáján. Siófoki táborunkban ugyanis a változatos sportprogramok középpontjában a tenisz áll. A teniszfelszerelést igény esetén biztosítjuk gyermekednek, ahogyan a napi 2 x 1 óra kiscsoportos teniszoktatást is, hogy kellő figyelmet fordíthassunk minden kis táborozónkra. Belegondoltál abba, hogy egy ilyen sporttábor akár a versenysport irányába is terelheti az örökmozgódat? Ki tudja, minden teniszbajnoknak el kell kezdenie valahol…

Minden, ami Balaton!

Siófoki tenisz táborunkba várjuk azokat a 7-15 éves gyerekeket, akik nem csak egy, hanem megannyi felejthetetlen élményre vágynak. A szórakoztató teniszedzések mellett lesz rengeteg (élmény)fürdés a Galérius fürdőben és persze a Balatonban, emlékezetes hajókirándulás, de kerékpározás és rengeteg más sportprogram, labda-, valamint csapatjáték.

Tábor és családi nyaralás?

Gyermeked még nem rutinos táborozó, így szeretnél a közelében maradni? Mit szólnál, ha a tenisztábort összekötnétek a családi vakációval? Kísérd el a lurkódat, hiszen ebben az esetben kedvezményes áron tudunk számodra étkezést és szállást biztosítani a táborunk helyszínén (háromcsillagos szállás, szobánként saját fürdőszobával). Így amíg gyermeked sportol, addig Te… vajon mihez kezdesz a szabadidővel? A mondat befejezését rád bízzuk!

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem