Tenisztábor - Külkerpark
Tenisztábor itt, szerva ott!

39.370 Ft + ÁFA

Napközis tenisztábor örökmozgó 7-15 éveseknek

Federer, Nadal, készüljetek, érkezik az utánpótlás! Teniszütőt a kézbe, fiatalok!

Testvérkedvezmény: 1 000 - 1 000 Ft + ÁFA

Jelentkezem
Turnusok

5 dolog, amiért érdemes velünk tölteni a nyarat:

  1. A Külkerpark nem csak könnyen megközelíthető, hanem budai panorámás, szmogmentes zöldövezetet kínál a sportoláshoz.
  2. Naponta 2 x 1 óra, kiscsoportos teniszoktatás jól karbantartott, salakos pályákon.
  3. Igény esetén teniszfelszerelést biztosítunk, hiszen minden táborozónknak jár a legjobb élmény!
  4. Dinamikus szórakozás jó levegőn vagy sportkarrier kezdete? Az előbbi garantált, az utóbbi jó esély. Segítünk, hogy gyermeked felfedezze a képességeit!
  5. További változatos sportprogramok egész héten, vízimádóknak fűtött medence, teljeskörű ellátással (reggeli, ebéd (három fogásos), uzsonna)!

Emlékszel még azokra az időkre, amikor a tenisz csak a legtehetősebbek sportja volt? Napjainkban szerencsére széles körben elérhetővé vált, a mi misszión pedig az, hogy gyermeked is kipróbálhassa magát ebben a dinamikus, kiváló erőnlétet nyújtó labdajátékban. Segíts neki, hogy megismerhesse a tenyeres és a fonák közötti különbséget és a sárga labda látványa ezentúl olyan jóleső izgalommal tölthesse el, ahogyan az első hibátlan szerva élménye.

Tudj meg többet a napközis tenisztáborunkról, amelynek a Külkerpark ad helyet!

Ahol teniszcsillagok születhetnek - Külkerpark

Ha a budapesti agglomerációban éltek, egyszerre élvezhetitek a Külkerpark könnyű megközelíthetőségét és a zöldövezet kínálta egyedülálló lehetőségeket - egyszerre közel és mégis távol a város zajától. A budai panorámás, szmogmentes helyszínünk kiváló kikapcsolódást nyújt a vakációzó gyerekek számára, akiket játékra, sportra csábít az ősfás környezet és a változatos programok. A fűtött úszómedence pedig nem csak örömre, hanem klassz csobbanásra ad okot. Ezen a nyáron gyermeked nem fog unatkozni, ha minket választasz!

Teniszoktatás és játékos sportprogramok

Az egészséges életmódra nevelést már kicsi korban érdemes elkezdeni, hogy életvitelszerűen rögzüljön a helyes táplálkozás és kialakuljon a mozgás iránti belső igény. Ha mindez számodra is fontos, napközis táborunkba akár egész nyáron várjuk gyermekedet, ahol nem csak teniszezni tanul meg, hanem más labdajátékokat és csapatjátékokat is kipróbálhat.

Tenisz, az alapoktól

Még sosem fogott a kezében teniszütőt? Teniszlabdát is csak akkor hajított el, amikor a család házi kedvencével játszott? Itt az ideje változtatni ezen. Táborunkban a változatos sportprogramok középpontjában a tenisz áll. A teniszfelszerelést igény esetén biztosítjuk gyermekednek, ahogyan a napi 2 x 1 óra kiscsoportos teniszoktatást is, hogy kellő figyelmet fordíthassunk a helyes tenisz technika rögzülésére. Talán ez lesz az első lépés az Olimpia felé vezető úton?

Labdafüggők vakációja

Ha gyermeked egyelőre nem labdafüggő, táborunk után nagy eséllyel megszeret majd mindent, ami pattog vagy gurul. Az sem probléma, ha eddig nem próbálta a labdajátékokat, itt megteheti a kezdő lépéseket. Hiszünk benne ugyanis, hogy minden gyermekben van tehetség valamilyen sportág tekintetében, csak meg kell találni a számára megfelelőt. Táborunk lehetőséget teremt arra, hogy focizzon, floorballozzon, vízlabdázzon a fűtött medencében, görkorizzon, kosárlabdázzon vagy kézilabdázzon, csak hogy néhányat említsünk.

Extra programok a táboron kívül

A tenisztábor programját minden héten egyszer kirándulások gazdagítják, amelyek során ellátogatunk például kalandparkba, a Csodák Palotájába, állatkertbe vagy akár bobozni is. Az extra programokat az aktuális időjárásnak megfelelően tervezzük. Vajon melyik lesz gyermeked kedvence? Ha velünk tart, a lelkes élménybeszámolójából biztosan kiderül!

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem