Labdamánia Tábor - Külkerpark
Minden, ami gurul és pattog!

39.370 Ft + ÁFA

Napközis tábor a labdasportok rajongóinak!

Feldobjuk a magas labdát! - Nálunk mindent megtalálsz pöttyös labdától a vízilabdáig!

Testvérkedvezmény: 1 000 - 1 000 Ft + ÁFA

Jelentkezem
Turnusok

A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 óráig tart, tehát napközis tábor, így a kezdő táborozók számára is alkalmas, mert nem kell elszakadniuk hosszabb időre a szüleiktől.

5 dolog, amiért nálunk gurul a legjobban a labda:

  1. Gyermeked nálunk minden játékot kipróbálhat szárazföldön és vízen, amelyben a labdáé a főszerep!
  2. Napról-napra játékosan fejlődik a mozgáskoordinációja, de végre nem a telefonnyomkodó finommotorikája!
  3. Budai zöldpanorámás övezetben sportolhat, ahol minden pillanat öröm a szmogmentes levegőn!
  4. Szeszélyes időjárás esetén sem fogunk unatkozni, hiszen fedett hely is biztosított a sport programokhoz, ahogyan fűtött medence is.
  5. Gondoskodunk a kiadós étkezésről: lesz reggeli, ebéd (három fogásos), uzsonna

Emlékszel még arra, milyen remek érzés volt métázni az udvaron? Vagy arra, amikor reggeltől estig rúgtuk a bőrt nyaranta a téren? Gyermekeink életéből ezek a sportélmények kimaradhatnak, ha nem ügyelünk arra, aktívan és emlékezetesen töltsék a vakációt. Te sem szeretnéd, hogy unatkozzon? Akkor olyan közösségben van a helye, ahol új élményeket szerezhet. Ki tudja, hogy az elé gurított pöttyös labda egy életre szóló barátság hírnöke vagy éppen a labdamánia és egy sportkarrier kezdete?

Kezdődjön a pattogtatás! Ismerd meg napközis táborunk programjait!

Labdabarát helyszín - Külkerpark

A városban éltek és csak a játszótér kínál lehetőséget a mozgásra? Egy kiadós focimeccshez kevésnek bizonyulnak a zsebkendőnyi belvárosi terek? Ha szeretnéd, hogy gyermeked önfeledten szórakozzon és sportoljon, érdemes olyan nyári tábor helyszínt keresned, ahol hatalmas, ősfás területen, szmogmentes levegőn, a városhoz közel, de nem túl közel adott a lehetőség, hogy kirohangálja magát. Ha napközis Labdamánia táborunkat választjátok a Külkerparkban, hétfőtől péntekig egész nap gondoskodunk az izgalmas labdajátékokról, méghozzá zöldpanorámás övezetben, fűtött medencés vízisport lehetőséggel - mert labdajátékokat nem csak a szárazföldön szeretünk játszani!

Labdamánia - A labdázás minden formáját kipróbáljuk!

Napközis táborunk egyik nagy előnye, hogy nem korlátozódik egyetlen labdajátékra, így gyermeked biztosan megtalálja a kedvére valót. Rengeteg labdás fejlesztő és ügyességi játékkal készülünk, valamint megismertetjük az örök klasszikusok alapjaival. Kipróbálhatja a kosárlabdát, a focit, a kézilabdát, a lábteniszt, a floorballt, a görkorit, a pingpongot, a vízilabdát és a mulatságos labdás pókfocit. Szem nem marad szárazon a nevetéstől, mert mindig kitalálunk valami szórakoztató csapatjátékot. És pontosan ez az, amiért érdemes hozzánk csatlakoznia gyermekednek: a csapat, a csapatszellem. A labdajátékok kifejezetten csapatsportnak minősülnek, táborunkban pedig átadjuk ezt a mentalitást már a legkisebbeknek is. Garantáltan nem fog unatkozni egymagában és a biztosan nem a falnak passzolja majd a labdát!

Extra program minden héten!

Minden héten egyszer azonban sarokba kerül a labda, mert elhagyjuk a tábor területét és különleges programokkal színesítjük az aktív módon töltött szünidőt. Ilyen többek között a lovaglás (4 000 Ft, amely tartalmazza a buszos szállítást és a 15 perces lovas oktatást), de akkor sem unatkozunk majd, ha rossz az idő: ellátogatunk zárt játszóházba.

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem