Labdamánia Tábor - Kamaraerdő
Ahol repül a labda és az idő is!

45.000 Ft

bruttó 9.900 Ft / nap

Labdázd át velünk a szünidőt napközis gyermektáborunkban!

Adogatjuk, rúgjuk, passzoljuk - Feldobjuk a labdát és a vakáció napjait is!

Testvérkedvezmény: 2000 - 2000 Ft + ÁFA

Jelentkezem
Turnusok

A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 óráig tart, tehát napközis tábor, így a kezdő táborozók számára is alkalmas, mert nem kell elszakadniuk hosszabb időre a szüleiktől.

5 dolog, amiért megéri velünk átélni a labdamániát:

  1. Labda, minden mennyiségben - Táborunkban minden labdajátékra sort kerítünk, így gyermeked egy pillanatig sem fog unatkozni.
  2. Budai környezet - Könnyen megközelíthető, 5 hektáros, ősfás park, friss levegő, fűtött úszómedence.

  3. Élmény szárazföldön és a vízben is - Nem maradhat ki a pancsolás és a vízi labdajátékok sem, persze a legnagyobb biztonságban, állandó felügyelet mellett.
  4. Mozgáskoordináció, koncentráció, csapat- és versenyszellem - Ezek mind a labdajáték természetes velejárói.
  5. Pótoljuk az elégetett energiát - Kiadós, egészséges étkezés reggeli, ebéd, uzsonna formájában.

Létezik olyan szülő, aki ne vágyna arra, hogy gyermeke jó társaságban múlassa a szünidőt és több szempontból is hasznosan töltse a napjait? Ha szeretnéd, hogy gyermeked elengedje az egész tanév feszültségét, végre a sarokba hajítsa az iskolatáskát és felszabadultan szórakozzon, akkor érdemes olyan tábort választanod számára, ahol az örökmozgó viselkedés nem hátrány, hanem igazi előny: feldobtuk a labdát, igaz? Segítünk leütni: létezik ilyen tábor, méghozzá Budapest vonzáskörzetében!

Fedezzétek fel közösen a Labdamánia napközis táborának változatos sportprogramját és rendkívüli helyszínét Kamaraerdőn!

7 focipályányi ősfás park - Kamaraerdő

Belegondoltál már abba, hogy 5 hektár milyen hatalmas terület? A Budapestről könnyen megközelíthető Kamaraerdei Ifjúsági Park ősfás területe egészen pontosan annyi, mintha 7 szabvány méretű focipályát (105x68 méter) helyeznél egymás mellé. Mindez kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a nagy térigényű labdasportokat is önfeledten próbálhassák ki a gyerekek, ráadásul még úszó- és tanmedence is rendelkezésre áll. Így teljeskörű felügyelet biztosítása mellett a pancsolás se marad ki a nyári sportprogramok repertoárjából.

Mindenünk a labda! - Nálunk minden labdajátékot kipróbálhat!

A labdával való játék talán az elsők között szerepel, amelyet minden gyerek felcseperedése során kipróbál. Az élvezetes szórakozás mellett fejleszti mozgáskoordinációjukat, remek egyensúlyérzéket alakít ki, szavatolja a jó reflexeket és a gyors reakcióidőt, valamint önfegyelmet és koncentrációt épít. Kiváló alkalmas arra, hogy a gyerekekben felébressze az egészséges versenyszellemet és segíti a csapatban való együttműködés képességét. Ha belegondolsz, ezeket a tapasztalatokat gyermeked az élet szinte minden területén kamatoztathatja, miközben játszik, szaladgál és új barátokat szerez a nyári vakáció alatt.

Táborunkban belekóstolhat a focizás örömeibe, kosárlabdázhat, sort kerítünk kézilabdázásra, lábteniszre, de nem maradhat ki a floorball, a görkori, a pingpong, de még a vízilabda sem. Ezek mellett megannyi más labdás fejlesztő és ügyességi játékkal készülünk.

Móka a táboron kívül is!

Az emlékezetes nyári élmények sora nem ér véget a tábor területén kívül sem! Minden héten egyszer ugyanis pihentetjük a labdát és más izgalmas programokkal szórakoztatjuk a gyerekeket. Elmegyünk egy közeli lovardába, ahol lovagolhatnak (4000 Ft, amely tartalmazza a buszos szállítást és a 15 perces lovas oktatást), de akkor sem unatkozunk majd, ha szeszélyes az időjárás: ilyenkor zárt játszóházba látogatunk, mint amilyen például az Izgiland.

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem