Bűvésztábor - Siófok
Varázslatos kalandok minden ifjú Houdininek!

70.000 Ft + ÁFA

Káprázatos bűvésztrükkök egy héten keresztül ottalvós táborunkban, ahová 8-18 éves korig várjuk a fiatalokat!

Bűvészkalapunk tele van szédítő nyári élményekkel! Abrakadabra, a nyári vakáció nem megy gallyra!

Jelentkezem
Turnusok

Szállás

Háromcsillagos siófoki szállásunk 200 méterre található a parttól. A gyerekeket 3-4 személyes, fürdőszobával rendelkező szobákban szállásoljuk el, valamint teljes ellátást biztosítunk. Évek óta visszatérően igénybe vesszük ezt a szállsát, többek között kedvező elhelyezkedése miatt: így minden nap élményfürdőzhetünk a Galérius fürdőben és strandolhatunk a Balatonnál. Nekünk a Balaton a Riviéra!

5 dolog, amiért táborunk a kis bűvészek fellegvára:

  1. Minden nap új trükkök - Sosem elég a kihívásból? Gyermeked mindig valami új dologgal szeretné elkápráztatni környezetét? Nálunk nem fogja megunni a bűvésztrükköket!
  2. Ajándék bűvészdoboz - Minden bűvésznek kell egy saját bűvészkészlet, amellyel varázslat születik az ujjai nyomán. Mire észbe kapsz, gyerkőcöd már rég bűvöletbe ejtett!
  3. Belépés a Houdini kiállításra - Ha gyermeked táborunkban kóstol bele a bűvészkedés világába, maga mellé varázsolhatja a szerencsét: talán ő lesz az, aki sorsolással megnyeri a belépőjegyet, mellyel ellátogathattok a budai várban található kiállításra.
  4. Varázslatos nyár - A Balaton partja önmagában is elbűvölő, de akkor különösen, ha a főszezonban élvezzük a nyüzsgést, méghozzá Siófok frekventált részén, pár percre a Balatontól. Táborunkban egy dologgal nem trükközünk: a kiadós fürdésekkel!
  5. Előadás az utolsó napon - Nincs sikeres bűvész hálás közönség nélkül! Táborunk utolsó napján sort kerítünk rá, hogy gyermeked bemutathassa új bűvészmutatványait, így a kedves műsor a te szívedet is elvarázsolja majd!

Gyermekedet ámulatba ejti a fekete kalapból elővarázsolt fehér nyúl? Évek óta szeretné kipróbálni a klasszikus bűvészmutatványokat, kártyatrükköket és más szemfényvesztő praktikákat, de mindig bíztál benne, hogy a fűrészelős mutatványt azért nem fogja otthon kipróbálni? Akkor ideje szakavatott bűvészek kezére adnod a lurkót, akik segítenek abban, hogy gyermeked varázspálca nélkül is hódolhasson különleges érdeklődésének. Ne számíts mindennapi táborra, mert egyhetes, ottalvós siófoki táborunkban minden átlagon felüli lesz!

Felkészültetek a nyár legelbűvölőbb programjára? Ne hagyjátok ki a részleteket!

Egy hét a bűvészek paradicsomában

Emlékezetes nyári élmények, varázslat és új barátok! Mindez vár gyermekedre, ha velünk tart egy hétre Siófokon és beleveti magát a bűvészet különleges világába. A bűvészetben jártas táborvezetők gondoskodnak róla, hogy a bűvésztrükkök iránt érdeklődő gyerekek minden nap új trükköket tanuljanak meg és belekóstoljanak a mikromágia izgalmas világába. Játékos varázsigék, cseles kézmozdulatok és látványos trükkök színesítik a tábor hétköznapjait, amelyek hírből sem ismerik az unalmat!

A napi program menete szerint a délelőtti órák érdekes új trükkök tanulásával telnek, míg a délután a jó hangulatú gyakorlásé. Így a hét fénypontjaként számon tartott, táborzáró fellépésen a gyerekek megmutathatják egymásnak és szüleiknek, mennyit fejlődött bűvésztudásuk.

Élvezzük a balatoni nyarat!

A tábor fő témája a bűvészkedés, de néha a legnagyobb bűvészek is megpihennek. Számos egyéb szórakozási lehetőséggel készülünk, hogy életre szóló élményben legyen része gyermekednek. A szabadidőt változatosan töltjük: aktív sportprogramokkal, csapatjátékokkal is készülünk, természetesen rengeteget fürdünk a Balatonban és a repertoárt kommunikációs és drámajátékos foglalkozások is színesítik.

Nem csak fürdünk, vízre is szállunk!

Nálunk nem telhet el balatoni nyári tábor hajókirándulás nélkül! Rövid időre félretesszük a bűvész talárt és igénybe vesszük a Balatoni Hajózási Zrt. kalózhajó programját vagy tihanyi hajókirándulást szervezünk - ebben a kérdésben a kis bűvészek kívánsága érvényesül. Ha velünk tart, a varázslatos élmények garantáltak!

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem