Velünk garantált lesz a sportélmény!

"Másfél órát küzdöttek a kislány életéért..." - Hogyan lehet megelőzni?

FIGYELEM!

A baleset nem a Happy Summer Nyári Gyerektáborban történt, tanárunkat csak mint szakértőt hívták meg a műsorba!

Ma reggel a TV2 Mokka című műsorában volt vendég az egyik testnevelő tanárunk. Azzal kapcsolatban nyilatkozott, milyen módon kerülhetőek el a nyári táborokban a hétfőn elhunyt kislány balesetéhez hasonló szerencsétlenségek, kihangsúlyozva, hogy NEM a mi táborainkban történt a szerencsétlenség!

Térerő interjú a Budaörs Rádióban

Vendég voltam a Budaörs Rádió Térerő műsorában! A műsorból kiderül, miért a második otthonom az uszoda, és miért fontos az, hogy gyerekeink egy kicsit a szülők nélkül is legyenek a nyári táborban. Hallgassátok meg!

Térerő interjú - Owolabi Gabriella - 140527 by Budaorsradio02 on Mixcloud

Sajtóvisszhang

KKVnet cikk a balatoni lovastáborról

elolvasom

Riport a Budaörsi Rádió Hangadó című műsorában

meghallgatom

Riport a Budaörsi Rádió Macera című műsorában

meghallgatom

Blikk Nők: Nagy segítség egy jó tábor

elolvasom

A bor és a sport kapcsolata

„Itt van az ősz, itt van újra” – hangzik fel fülemben az ismert Petőfi idézet, miközben arról ábrándozom, milyen hamar eltelt a hosszú, de forrónak igazán nem mondható nyár. Szomorúságra nincs okom, hiszen a gyerekekkel a táborban így is tartalmasan telik az idő. Sok játék, sportolás és verseny gazdagítja a programot. A kicsik általában rengeteg tudásvággyal érkeznek, nyitottak mindenre. Ha olyan dologgal találkoznak, ami ismerős számukra, de mégsem tudják pontosan beazonosítani miről is van szó, akkor még inkább, szinte követelik a magyarázatot. Tehát, bátran hozom elő új „fegyveremet” és máris tömött sorokban tágra nyitott figyelő szempárok lesznek rám kíváncsiak. Most nem úszóedzés következik! Az már lezajlott délelőtt.

Bővebben...

Bóbita magazin: Nyári táborra fel!!!

Az alábbi gombra kattintva olvashatjátok el a Bóbita magazinban megjelent cikkünket: 

Bővebben...