Velünk garantált lesz a sportélmény!

Bemutatkozás

Owolabi Gabriella

OWOLABI GABRIELLA vagyok, úszóedző, "sportnagykövet"

Örökmozgó gyereknek születtem. Már egészen kicsi korban megtanultam úszni és szüleim példaképeként megszerettem a rendszeres testmozgást. A mai napig sportolok.

Egész életemben meghatározó szerepet töltött be a sport. Óvodásként megállapították enyhe gerincferdülésemet, majd orvosi javaslatra legelőször úszni tanultam meg. Később a gimnáziumi években kajakozással töltöttem szabad időmet. A kitartó edzések és szorgalmam eredményeként Budapest Bajnokság II. helyezésével büszkélkedhetek. A középiskolai tanulmányok után így nem volt kérdés, hogy (az akkor még) Testnevelési Főiskolán folytassam tanulmányaimat.

A sport és mozgás számomra az egészséges embert jelenti. Ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy a gyerekeknek átadjam ezt a fontos üzenetet. Dinamikusan fejlődő rendszerváltással egyidős vállalkozásomat ennek jegyében hoztam létre.

Az évközi úszásoktatás során egy olyan hatékony tanítási módszert dolgoztam ki, mellyel garantáltan 10 óra alatt el lehet sajátítani az úszástudás alapvető szabályait valamint akár két-három úszásnemben való „víz biztos” tudást lehet megszerezni. A tanfolyami csoportok kis létszámára való tekintettel hatékony a tanulás, gyors a fejlődés és ennek megfelelően nagy a sikerélmény még viszonylag „félősebb” gyerekek körében is.

A nyári szünidő rövid a gyerekeknek, de nagyon hosszú a szülőknek ahhoz, hogy megfelelően aktív és gazdag programot biztosítsanak kicsinyeik számára.

A Happy Summer Nyári Gyerektáborban a sport és mozgásé a főszerep. Az egy-kéthetes turnusok során rengeteg sporttal ismerkedhetnek meg a gyerekek. Ezek a szabadidősportok mellett a versenysportokban való tanulást valamint a meglévő tudás továbbmélyítését jelentik. Sportágválasztó táboraink ezért rendkívül hatékonyak annak tekintetében, hogy a nálunk eltöltött időt követően a gyerekeknek általában van fogalmuk arról, milyen sportot szeretnének választani a későbbiek folyamán.

De ezt a kiválasztási módszert a hatékonyabb és biztos jövő érdekében megerősítjük egy úgynevezett sportantropometriai vizsgálattal, hogy a gyerekek sikerélményekre alapozva tudjanak akár életük végéig is sportolni.

Aki szeretné a nyári szünetet egy aktívan töltött pihenéssel tölteni, és megtudni, mely sportág való számára, ne habozzon, jelentkezzen táboraink valamelyikébe.