Velünk garantált lesz a sportélmény!

Baráth Brigitta

Jelenleg a Testnevelési Főiskola Rekreáció és Sportturizmus Mesterszakán tanulok. Nyári időszakban a Happy Summer Nyári Gyerektábor oktatójaként dolgozom. Már három éve foglalkozom a táborban a gyerekekkel. Remek lehetőség, mind a kezdőknek, mind a haladóknak, hiszen játékosan tanulunk meg úszni, rengeteget játszunk, fejlesztjük a mozgáskészségeket, és mindezek mellett sok igaz barátra is lelünk. Nagyon élvezem a táborokat, a gyerekekkel töltött időt, hiszen nem csak tőlünk tanulhatnak, hanem mi is tanulunk a gyerekektől. Legjobb nyári időtöltés, amit egy gyerek választhat! Aki szeretné a nyarat élmény dúsan és sportosan eltölteni, ne habozzon minket választani!

Faragó Péter

29 éves vagyok.12 éves koromtól kezdve kosárlabdázom professzionális és fél profi szinten.A Semmelweis Egyetem edzői szakán végeztem kosárlabda edzőként.Fő profilom a labdajátékok és annak tanítása.Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni.Számomra nincs nagyobb öröm mint észrevenni egy tehetséges gyereket.Aki már foglalkozott gyerekekkel,tudja hogy hosszútávon nagy figyelmet és odaadást igényelnek,viszont a táborban töltött napok ,a jó hangulat és a gyerekek személyisége teljesen feltöltött így vált könnyűvé számomra ez a munka.Kedvelem a gyerekek őszinte humorát, ami semmihez nem fogható :), szeretek a társaságukban lenni.

Tóth Dzsenifer

22 éves vagyok. 2000 óta versenyszerűen kajakozom, a Magyar Kajak-kenu válogatott tagja vagyok. Nagyon közel állnak hozzám a vízi sportok és a gyerekek. A mindennapos edzéseken megtanultam kitartóan és folyamatosan küzdeni, feladataimat célirányosan végezni. Hivatásom megválasztásában is jelentős szerepet kapott a sport: 2012-ben végeztem az ELTE PPK Rekreáció és egészségfejlesztő szakán, mellette sportmenedzsmentet tanulok. 2012-ben belecsöppentem a Nyári Gyerektáborba, ahol nagyon szerettem a gyerekkel foglalkozni, úszást oktatni nekik. Egy hét alatt igazán jó kis csapatok tudnak összejönni, ami nekem olyan, mint egy kis család. Mindenem a sport és szeretném elérni, hogy a mai fiatalság számára is fontos legyen. Egy hét alatt megpróbálom a vizet megkedveltetni velük és az úszás alapjait játékos formában elsajátíttatni.

Pál Barbara

A gyerektáboroztatás számomra többet jelent mókázásnál, játéknál, közös élményeknél. Az az energiatöbblet, és őszinteség amit a gyerekektől kapok képes engem valóban motiválni, és tanítani. Ezért cserébe igyekszem legjobb tudásom szerint bevezetni őket a mozgás világába, és megszerettetni velük elsősorban az úszást, aerobicot, labdás játékokat.

Horváth Szilvia

Sopronban születtem, kiskoromtól kezdve sportolok, először úsztam, aztán kosárlabdáztam amit a mai napig csinálok, jelenleg a BEAC-ban. Érettségi után költöztem fel Budapestre, ide jártam főiskolára az ELTE-n végeztem testnevelés - rekreáció szakon , diploma megszerzése után egyközépiskolában kezdtem tanítani , ahol a mai napig is taníttok, de elkezdtem a Testnevelési Egyetemen a sportmenedzser mesterképzést, valamint a kosárlabda szakedzőt is. Nagyon szeretek gyerekkel foglalkozni, azért is élvezem ezeket a nyári táborokat. A legjobban egy kislány hatotta meg szívemet, mikor azt mondta: „Sietek haza lefeküdni, hogy másnap minél előbb visszaérjek a táborba.”