Kedves !

Megvolt már a tökfaragás?

Csak azért kérdezem, mert legalább olyan fontos, mint az úszóedzésre járás. :)

A tökfaragás hagyománya több száz évre nyúlik vissza, amikor még a gyerekek a falu határában játszadoztak. Az emberi fogyasztásra alkalmatlan tököt oly módon faragták meg, hogy az különféle vicces vagy ijesztő fejeket ábrázolt. A hagyomány szerint az igazi lámpást Halloween éjszaka előtt kellett kifaragni, a gonosz szellemek megfélemlítésére. Ugyanakkor a töklámpás kettős célt is szolgált, egyrészt távol tartotta a gonosz szellemeket, de a halottak szellemeinek is világított, hogy azok hazatalálhassanak.

Nagyon jó szórakozás ez kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Főleg, mivel az egyre hosszabbodó estéken összetartja a családot vagy a baráti társaságot. Ne maradj le róla semmiképpen se!

Ne maradj le edzéseinkről se!

Október 28 – november 3. között ŐSZI szünet lesz, de várunk vissza benneteket november 4-től folytatódó úszóedzéseinre.

Annál is inkább fontos, hogy gyere, mivel november közepe körül versenyre megyünk, ahol akár a legkisebbek is részt vehetnek. Ugyanis a 3-4 éves gyerekeknek, akik valójában nem tudnak még úszni, de már deszkával képesek egyik oldalról átpancsikolni a másik oldalra, összemérhetik tudásukat másokkal, hasonló adottságokkal rendelkező társaikkal.

Az őszi szünethez jó pihenést, a versenyre való felkészüléshez pedig jó készülődést kívánunk.

Ha kérdésed van, telefonálj, Owolabi Gabriella +36309457790 szívesen válaszol neked :)

Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.