Kedves !

talán igazat adsz abban nekem, hogy manapság nagyon kevés olyan ember van, aki önzetlenül tesz jótékonykodó cselekedetet.

Ezúttal a Hurráusznitanulok úszós gyermekcsapata elfogadta azon kedves meghívást a Vizipók Egyesülettől, mellyel Zselyke baba gyógyulásáért úszhattak a gyerekek.

Fényképes összeállításunkat itt nézhetitek meg:

Megnézem a képeket!

Az elmúlt hétvégén került sor ugyanis arra az úszó versenyre, melynek minden bevételét (nevezési díjak, belépők és adományok) a korházban levő beteg gyermek gyógyulásáért ajánlottunk fel.

- Tényleg egy kisbaba gyógyulását fogjuk segíteni? – kérdezték tőlem a gyerekek.

- Igen, valóban eme nemes cél érdekében fogunk most úszni – válaszoltam.

Láttam a gyerekek arcán azt az izgatottságot és örömöt, hogy most ők is tehetnek valamit valamiért és ezt teljes szívből teszik. Együtt tudtak érezni, együtt tudtak gondolkodni és cselekedni.

Jöttek olyanok is a versenyre, akik egyáltalán nem tudtak még úszni. Összesen 20 gyermekkel mentünk Budapest határában levő kisvárosba. De nem az számított, hanem az, hogy ott vagyunk, részt veszünk, úszunk.

A kisebbek tanmedencében úszhattak, akár deszkával is lehetett menni. A legfiatalabb tanítványunk 2017-ben :) született. De minden erejét összeszedve tempózott, nagy taps volt a jutaloma.

És az eredmények sorban megszülettek. Rengeteg arany, ezüst és bronzérmet hoztunk el, valamint a legkisebbek és azok, akik lemaradtak a dobogóról, mind emlékérmet kaptak.

Szép nap volt, megelégedve jöttünk haza :)

Köszönet Mattesz Csilla úszóedző szervezésének és a Dunakeszi Gérecz Attila Városi Tanuszoda engedélyének, hogy megrendezésre kerülhetett ez a verseny.

GRATULÁLUNK A VERSENYZŐKNEK!

Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.