Velünk garantált lesz a sportélmény!

Milyen táborok közül választhatok?

Úszótábor vagy Úszó- és vízilabda tábor– 4-14 éveseknek ajánljuk, akik szeretnének megtanulni úszni, valamint szeretik a vizet és szívesen játszanak is benne.

Tenisz tábor - 7-15 éves gyerekeknek összeállított változatos programok.

Tour de Balaton bringásport tábor – 10-15 éveseknek szóló kaland.

Labdamánia tábor – 8-15 éveseket várunk, akik ki szeretnék próbálni az önmegismerés néhány formáját.

Lovas tábor – 7-13 éves korú fiúknak-lányoknak ajánljuk, mely egy élménydús nyaralással köti egybe a lovaglás tanulásának minden fortélyát

Színjátszó- és drámajátékos tábor - 4-14 éves gyerekeknek ajánljuk, akik szeretnék megismerni önmagukat és szeretnék kipróbálni a színpadot.

Mennyibe kerülnek a táborok?

A táborok árairól a főoldalon található Árlista menüpontban találhatsz részletes ismertetőt. 2012-ben új táborunk a Labdamánia tábor, mely bevezető áron került kiírásra, ezért erre sem céges, sem bármilyen kedvezményes árat vagy kuponfelhasználási lehetőséget nem tudunk biztosítani.

Hol jelentkezhetek?

Jelentkezni a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet, a jelentkezést követően részletes tájékoztatót küldünk a további teendőkről.

Kérdésem van, kinek írjak?

Amennyiben kérdésed van, irj a közvetlenül az owolabi.gabi[@]nyarigyerektabor.hu e-mail cimre.

Ki vezeti a táborokat?

A táborvezető Owolabi Gabriella, forródrót: 06-30-9457790 munkaidőben 8 - 17 óra között. A gyerekekkel azonban nem csak ő foglalkozik, hanem különböző edzők, testnevelő tanárok segítik munkáját.

Milyen módokon fizethetek?

Fizetni átutalással (CIB 10700268-67180824-51100005) vagy készpénzzel is lehet. Elfogadunk OTP és K&H Szépkártyákat is :) , hogy megkönnyítsük a táborba íratást.

Hány éve szervez táborokat a Happy Summer Nyári Gyerektábor Egyéni Cég csapata?

A Nyári Gyerektábor Egyéni Cég már 23 éve táboroztat kicsiket és nagyokat egyaránt.

Miért jó az úszótábor?

Az úszótábor elsősorban azokat a kicsiket várjuk, akik szeretnének megtanulni úszni vagy olyan úszással rendelkező gyerekeket, akik szeretnék a stílusukat javitani, kondiciójukat fejleszteni. Mellette rengetek sportporgramban szeretnének részt venni. Itt akár egy hét alatt is meg lehet tanulni úszni!

Miért egyedi a tenisztábor?

A tenisztábor Buda zöldövezetében található, könnyen megközelíthető. A felújított KÜLKER Parkban több teniszpálya valamint focira, kosárlabdára alkalmas pálya, úszó- és tanmedence, futópálya, hatalmas fűterület teszik változatossá a lehetőségeket.

Miért kalandos a biciklis tábor?

Azért, mert csupa olyan dolgokat csinálhatsz a biciklizés mellett, amire még álmodban sem gondoltál. Most olyan felfedező útra indulunk, mely alatt körbebiciklizheted a Balatont.

Miért családias a lovas tábor?

A lovas tábor Siófok egyik híres és közismert családi vállalkozásának lovardájában zajlik. A lovakkal való szoros kapcsolat kialakításával és a kiscsoportos foglalkozásokon keresztül egy nagyon jó hangulatú táborozásra számíthatsz. A szállás egy partközeli panzióban van, ahol még egy kerti medence is emeli a kikapcsolódás színvonalát. A házigazda segítségére pedig mindenben számíthatunk.

Miért kreatív az angol tábor?

Azért, mert igazán kihozza belőled a kreatív hajlamot. A drámajátékos és szituációs gyakorlati foglalkozásainkon és zenén keresztül megismerheted önmagadat, helyedet a világban. Egy jó csapat hasznos tagja lehetsz, Nyitottabbá válsz. Közben a benned rejlő kreativitásod teljes mértékben kifejezésre jut. 

Mit kell hozni a táborba?

A befizetéskor mindenki részletes tájékoztatást kap arról, milyen felszereléssel érkezzen a táborba.

Vihet a csemete mobil telefont magával?

A mobil és egyéb kommunikációs eszközök stb. használata csak saját felelősségre hozható. Javasoljuk, mivel a gyerekek idejüknek nagy részét sporttal, mozgással töltik és nincs idejük és lehetőségük sem telefonálgatni, a telekommunikációs eszközöket hagyják otthon. A táborvezetőn keresztül minden esetben lehet kapcsolatot tartani. A bentlakásos táboroknál esti órákban érdemes csak telefonálni (+36-30-945-7790)

Mekkora a csoportok átlagos létszáma?

A csoportok általában 6-10 fősek, de bizonyos játékok alkalmával lehet több is.

Van-e kullancsveszély?

A táborok kivétel nélkül kullancsmentes helyeken zajlanak. Ettől függetlenül ajánljuk a védőoltás beadását, ill. a szúnyog és kullancsriasztó használatát.

Milyen orvosi ellátást biztosítanak a Nyári Gyerektábor a résztvevő gyerekek számára?

Állandó orvosi felügyelet csak az úszótáborban van, de orvosi segélycsomag minden tábor készletében megtalálható.

Kötelező a foglalkozásokon a résztvétel?

Nem kötelező, de javasoljuk, mert minél többet aktív a gyermek, annál könyebben tudja elsajátítani a tanultakat, és könnyebb a beilleszkedés is.

Milyen az étkezés a táborokban?

Az étkezésre nagy hangsúlyt fektetünk, mivel az egész napos sportolás valamint a víz kiszívja a gyerekeket. Kérünk mindenkit hogy a napi főételeket, amit kínálunk, fogyasszák el, hogy legyen erejük a további feladatok elvégzésére. Bentlakásos táboroknál teljes ellátás, a bejárósoknál tízórai-ebéd-uzsonna van.

Kérjük, hogy a lisztérzékeny vagy laktózérzékeny gyermeknél külön jelezzék speciális igényeiket!