Tanulj meg úszni velünk (az élményekben is)! Gyermek úszótábor a Külkerparkban

Az úszótempó és a helyes technika fontos, de nálunk gyermeked a legfontosabb!

Élményközpontú napközis úszótábor, 4-12 éves korig!

Már akkor aggódni kezdesz, amikor gyermeked térdig gázol a vízben? Szeretnéd, ha karúszó és úszógumi nélkül is igazi biztonságban tudhatnád? Fontosnak tartod, hogy megadd számára a lehetőséget, amellyel megbízható úszás tudásra tesz szert? Vagy szeretnéd, hogy már meglévő készségeit minél hatékonyabban és gyorsabban fejlessze látványosan, akár egy hét alatt?

Jó helyen jársz: a Happy Summer Nyári Gyerektábor napközis úszótáborában a budapesti Külkerparkban nem csak megbízható szakemberek segítségével fejlődhet, de az élmények és a készségei egy életen át elkísérik majd!

4 ok, amiért érdemes ezt a tábort választani

 • Gyerekbarát intenzív úszásoktatás és stabil úszástudás akár 1 hét alatt, kiscsoportban!
 • A 40 éves tapasztalattal bíró úszóedző Owolabi Gabriella, aki gyerekek és felnőttek ezreit tanította már meg úszni egy hét alatt
 • Szakképzett és türelmes oktatók, akiknek gyermeked biztonsága és jókedve a legfontosabb!
 • Könnyen megközelíthető, budai panorámás zöldövezet, ahol garantáltan szmogmentes környezetben sportolhat!

Helyszín - Budai panorámás zöldövezet

Helyszín: Külkerpark, 1021 Budapest, Budakeszi út 73/C

Nem csak az a fontos, hogy gyermeked magabiztos legyen a vízben, hanem hogy igazi kikapcsolódást nyújtó helyszínen élvezze a vakációt és a víz, a természet közelségét. Ezért a Budapesten vagy vonzáskörzetében élők számára a legjobb választás a külkerparki napközis úszótábor. Nem csak azért, mert a környezet rendkívül szép, ősfás környezetben található, hanem mert az elhelyezkedésének köszönhetően szmogmentes, amelyet kevés budapesti/belvárosi úszó tábor képes garantálni!

Táborunk az olyan vízimádó gyerkőcök paradicsoma, akiket csak fagylalttal lehet kiimádkozni a vízből minden nyaralás alkalmával. Ha a te gyermeked is sellőnek vagy delfinnek született, a fűtött medencékben igazi élmény lesz számára a pancsolás és a közös, játékos munka, amit rugalmasan alakítunk ki annak érdekében, hogy elsajátítsa az úszás alapjait vagy tovább fejlődjön!

Program - Az úszás öröm!

Ki sem akar majd jönni a vízből!

Vízi játékok és nyári pancsolás, sporttal ötvözve: úszótáborunkban első az egészség és az egészséges életmódra nevelés játékos formában, azzal a céllal, hogy a legkisebbek és a nagyobbak is elsajátíthassák az úszás alapjait és kialakuljon a vízbiztonságuk. Számos ügyességi- és fejlesztő gyakorlatot végeztetünk a gyerekekkel szakértői felügyelet alatt, amely során megtanulják a biztonságos vízi mozgást és a felszíni búvárkodást is.

Kis létszámú csoportok, látványos eredmény!

Nagy hangsúlyt helyezünk rá, hogy gyermekeddel kis létszámú csoportokban foglalkozzunk. Ezzel nem csak biztonságban tudhatod őt, de biztos lehetsz benne, hogy az elsajátított gyakorlatok valóban jól fognak rögzülni számára. Mindig vár majd rá két segítő kéz és egy kis bátorítás!

Bátor kis kezdőknek

Az úszótáborba már 4 éves kortól várjuk a vízszerető kis jelentkezőket, akiket eddig megszerzett tudásuk alapján fejlesztünk. Garantált a gyors és lelkes úszástanulás, naponta legalább 2 úszóedzés, amely során elsajátíthatja a gyors-,hát- és mellúszás alapjait.

Vízimádó haladóknak

Azokra is gondolunk, akik már nagyobb magabiztossággal mozognak a vízben. Ha gyermeked számára az alapok már nem jelentenek kihívást, akkor sem fog unatkozni! Edzőink a mély vízben segítik őt stílusjavító, gyerekek számára is teljesíthető, fejlesztő úszófeladatokkal.

Sportolási lehetőség a medencén kívül is!

Már ráncos a kis talpa a pancsolástól? Bármikor pihenhet és megszáradhat a szárazföldön! A játéknak nincs határa: nálunk nem fogja a telefonját nyomkodni, mert változatos alternatívát kínálunk a sportolásra a medencén kívül is, legyen szó fociról, atlétikáról, ping-pongról, floorballról vagy kosárlabdáról. Egy biztos: este úgy fog aludni, mint a bunda!

Extra program minden héten!

Minden héten egyszer pedig hagyunk lehetőséget arra, hogy megszáradjon a fürdőruha! Elhagyjuk a tábor területét és extra programokon veszünk részt. Ilyen többek között a Csodák Palotája, a lovaglás (2500 Ft, amely tartalmazza a buszos szállítást és a 15 perces lovas oktatást), de akkor sem unatkozunk majd, ha rossz az idő: ellátogatunk zárt játszóházba mint amilyen például az Izgiland.

Turnusok - Töltsd velünk az egész nyarat!

A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 óráig tart, tehát napközis tábor, így a kezdő táborozók számára is alkalmas, mert nem kell elszakadniuk hosszabb időre a szüleiktől.

Gyermeked akár egész nyáron velünk tarthat, ha szeretnéd! Heti turnusokban vehet részt külkerparkos úszótáborainkon, a következő időpontokban:

 • június 18-22.
 • június 25-29.
 • július 2-6.
 • július 9-13.
 • július 16-20.
 • július 23-27.
 • július 30- augusztus 3.
 • augusztus 6-10.
 • augusztus 13-17.
 • augusztus 20-24.
 • augusztus 27-31.

Árak

 • Részvételi díj: 31.417 Ft / 5 nap +ÁFA (bruttó 7.980 Ft / nap)
 • Az ár tartalmazza az étkeztetést, a reggelit, az ebédet és az uzsonnát
 • Testvérkedvezmény! Kettő vagy több testvér jelentkezése esetén: 29.842 Ft / 5 nap +ÁFA (7.580 Ft / nap) (reggeli-ebéd-uzsonna)

Elérhetőség - Hívj minket bátran!

Amennyiben több információt szeretnél, telefonálj a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal!

Jelentkezési űrlap