Velünk garantált lesz a sportélmény!

Lovastábor Törökbálint Annahegyen

1. több sportot kipróbálhat egyszerre

2. fejlődik magyarság tudata

3. Kitartására és erőnlétének fejlesztésére fókuszálunk

A kitartás és elkötelezettség próbája a sport mellett. Vetélkedők, csapatjátékok és igazi barátok között lesheti el az öttusa mesterfogásait.

Miért ne lehetne az Ön gyermeke éppen öttusában a legjobb?

Tematika: Kitűnő alkalom, hogy először ezen a nyáron kipróbálhasd az ÖTTUSA versenyszámait. Akár kezdő, akár haladó szinten állsz ezekben a sportágakban, kihívás lesz számodra ez az izgalmas heti program. Nem kell semmilyen előképzettség hozzá.

Ha változatos programokra vágyik és nem szeret unatkozni, neki való ez a tábor.

A napi úszás-futás mellett lovagolhat, vívhat és a lövészet alap lépéseivel is megismerkedhet. A napi sport mellett pedig vetélkedők, csapatjátékok és kirándulás gazdagítja a programot.

Táborunkban edzők, szaktanárok és tanárok oktatása mellett Bajnógel Zsolt válogatott vívó kerettagunk fogja tartani a vívás oktatását, hogy szakmailag is a legjobb kezekben legyenek a gyerekek.

A tábor célja egy olyan program megvalósítása, ahol a gyerekek egyetlen táboron belül több sportággal ismerkedhetnek meg, hogy a későbbiekben el tudják dönteni, melyik tetszene nekik igazán. Az öttusa sport több sportot összefogó sportág. Változatossága garantálja a gyermek alkalmazkodóképességét, kitartását és elkötelezettségét a sport iránt.

Öttusa táborunk nem csak egy nyári élmény, hanem életre szóló emlék. Az itt megszerzett tudás és képesség, nem csak a fizikai állóképességben nyilvánul meg, hanem akár egy komoly sportkarrier első lépcsőfoka is lehet. Gyermekek számára különösen izgalmas tábor, és minél előbb tapasztalják meg a valódi sportok élményét, annál jobb esélye lesz, hogy később is folytatja az egészséges életmódot, minden erőszak nélkül.

Program: 

  • naponta úszás, futás, sportjátékok
  • csapat- és váltó versenyek, vetélkedők
  • heti kétszer vívás és lövészet
  • heti háromszor lovaglás

Ne hagyja ki, ha:

  • szeretné kipróbálni az öttusa minden versenyszámát
  • változatos programokra vágyik
  • kipróbálná erőnlétét és kitartását
  • egy hét alatt jelentősen növelné magyarságtudatát

Tábor bázisa: Kamaraerdei Ifjúsági Park és Törökbálint

Turnusok: 2017. június 19 - augusztus 31-ig (június 26-30., júl.3-7., júl.10-14., júl.17-21., júl.24-28.). A tábor hétfőtől - péntekig naponta reggel 7 - 17 - ig tart.

Részvételi díj: 29.000 Ft +ÁFA (Szép Kártyát elfogadunk)

Amennyiben több információt szeretne, kérem telefonáljon ingyenhívó, vagy +36 (30) 945 77 90 számunkon.

Jelentkezési lapot töltse ki ide kattintva: